SBS kurz

Príspevok v téme: SBS kurz
Tutanchamon_xD

Zdravím. Má tu niekto z prítomných spravený SBS kurz ? Zajtra ma čakajú skúšky a chcel by som vedieť či sa dá kurz zvládnuť bez problémovo alebo to nie je len taká prechádzka ružovým sadom. Samozrejme, že som sa na učenie nevykašlal ale aj tak som sa úplne všetko nenaučil a taktiež neviem povedať všetko od slova do slova tak. ako je písané v knihe, ktorú sme dostali.

Viem, že musím úspešne zvládnuť písomnú časť aby som bol pripustený k ústnej skúške. Čo sa hlavne týka ústnej skúšky dávajú si dosť záležať na tom aby človek vedel všetko od slova do slova alebo stačí povedať fakt len niečo aby prešiel ? Ak máte nejakú skúsenosti, tak by som bol rád, keby ste sa o ne podelili či sú skúšky až tak náročné alebo sú dokonca ľahšie ako maturitné skúšky.

Opcan

A na čo potrebuješ kurz SBS? Aby si sa dostal legálne k zbrani? Mne stačí povedať policajtovi príbeh o mojej starej a pištoľ mi aj sám prepožičia a to už neraz a to už neraz sa mi stalo. Po takej story mi aj peniažky vráti, ani platiť nič nemusím. Stačí poznať jeden príbeh a všetko ostatné ide ako po masle.

Tutanchamon_xD

Co som pocul, tak veruze nie. Niekto dostal taku tremu, ze nedostal vraj zo seba ani slovo. Davali mu vraj zakladne otazky, pomahali tej osobe a jednoducho nic. Taktiez niekto nespravil ani len pisomnu cast. Ale vzdy vacsina pritomnych skusky spravila ci pisomne, tak aj ustne.