Dobrý večer! Moje obočie je prirodzene hrubé, ale nie husté. Hrubé a také riedke (ale nie úplne). Dávam si naň ricínový olej aby sa mi trošku zlepšilo a minulý týždeň som bola u kozmetičky a ona mi ho upravila najprv voskom a potom pinzetou, ale problém je, že keď som sa pozrela do zrkadla, skoro som odpadla. O polovicu bolo tenšie ,,do šírky“... Bolo úplne ako keby som tam nemla nič... Nemusela som si ho maľovať aby ho bolo vidiet ale teraz to vyzera ako keby som žiadne nemala... Ale najväčší problém je, že za mesiac máme svadbu...Ja nemám žiadne obočie a na svadbu s krasnou tvárou môžem rovno zabudnúť! nejaké rady na zrýchlenie obočia? Prosim... Prajem pekný večer!
Tenké obočie
Fuha, mala si si najprv pozriet recenzie toho kozmetickeho salona, nez si tam vosla... ale tak stane sa, nabuduce budes aspon opatrnejsia... a ked mas taku udalost ako svadbu, tak vyhladaj kvalitnu vizazistku, nech ta da "dokopy"... ver tomu ze budes pekna a drzim palce :) ale urcite pozeraj hodnotenia, popripade ak ti niekto odporuci, aby si nedopadla ako zmachlena barbina... :)