Zdravím,ani neviem ako začať ale potrebujem vedieť názory aj iných.Urážky a pod. Si prosím Vás odpustite...
Takže bola som milenkou ženatého chlapa (áno viem som hlúpa). Brala som to úplne inak vravela som si na začiatku že to nič neni (bola som dlhšie predtým sama a zrazu som opat stretla jeho) poznali sme sa uz dlhsie,myslim ze sem tam mi aj napisal ale vtedy som ho nejak neriesila ani neodpisala myslim... Raz dosiel ku mne do roboty pre nieco a uz to bolo. Zacali sme sme si pisat,volat,stretavat. On mi rozpraval ako to doma ma zle a s manzelkou sa vkuse hadaju ako mu je somnou dobre a pod. (Typicke reci samozrejme som naletela).. Zena mu nato prisla a skoncili sme to,samozrejme ze ja som bola najhorsia...Vykrical mi ako ma nenavidi ako som mu znicila manzelstvo a pod... Nevideli sme sa necely pol rok a nepisali,nevolali asi 2 mesiace .. Samozrejme ze mi to bolo luto ale pocitala som aj s touto moznostou ze to skonci a on si vybere rodinu .. Na FB ma mal zablokovanu spravy (nwm ci on alebo ona) Nedavno stretol jednu sestru potom druhu a zevraj bol mily k nej,dal im vsetko zadarmo a taky bol privetivy.Mna si na fb tie spravy odblokoval tiez .. Zena mu dosla nato zas ze nejak zas sa snazi somnou skontaktovat a volala mi.Dotoho on mi pisal aby som mu odpustila ze mi ublizil,nadaval a ze ma sklamal.Pytal sa ma ci ho mam este rada a skoro kazda otazka bola vo k nemu citim.Nato som mu nedala priamu odpoved lebo neviem ci sa nato da nieco odpisat po tom vsetkom. Samozrejme zena vsetko ci precitala,mne pisala ze nech si on vybere ze ona s nim konci a tak. Ja som jemu nejak najavo nedala ze chcem byt s nim ani som nechcela byt zase za zlu (Myslim ze prvy raz mal moznost a on si vybral zenu tak pre mna to tym skoncilo) .. O par dni mi jeho zena napisala ze zase ju prosil aby sa vratil k rodine a ze ona mu dala poslednu sancu (aj ked tych sancii bolo uz xy ale to je ich vec). Stale mam pocit ze keby mu poviem ze k nemu este nieco citim tak by to bolo inak vsetko , ale zase som sa snazila aby nespravil somarinu a ostal s rodinou . Vobec nechapem toho chlapa preco to robi ked mi vykrical ze ma nenavidi ze som k.... a pod. Preco sa ma pyta nato co k nemu citim po takom case ??!! Necitim potrebu sa mu ozvat alebo nieco ale zijeme v jednom meste takze sa mozme videt hocikedy a ja neviem co bude potom ?! To sa mi bude ozyvat vzdy ked ma uvidi alebo bude pocut o mne ? O co mu ide akoze ??!! Poradte niekto
Milenka
Spravila si chybu, keď si začala vzťah so ženatým. Sama vidíš, ako to dopadlo. Takže neopakuj svoju chybu a skončí to. Raz a navždy.
Žena chce s ním skončiť alebo už skončila, on si to naplno uvedomil, a teraz ťa potrebuje ako zadné dvierka, že čo ak by sa žena naňho vykaslala, tak by mohol mať teba, aby nezostal chudatko sam. Ženy veď nebuďte také hlúpe, toto je očividná kalkulácia a manipulácia z jeho strany. Nenahovaraj si že ťa miluje. Chlapi premýšľajú trochu ináč ako my ženy...
Ty si prenho posledna spina, posledne hovno, nema ta za nic, len za osobu, ktora skatulu otrca zadarmo... totiz v erotickom salone by za sex musel platit. A u teba nemusi. Takze ta ma v skutocnosti vlastne za k. A takych ako si ty, ma v zalohe este celu kopu. Nemysli si, ze si jeho jedina milenka. Kto je promiskuitny, raz a navzdy takym zostane. Nezmeni sa nikdy. Ser nanho. Keby si s nim chcela byt a odobrat ho od rodiny, vies, co by sa stalo? BYVAL by len s tebou, ale TRTKAL by s dalsimi minimalne dvadsiatimi.
Ignorovat, ignorovat, ignorovat. Doma to trocha utichlo tak chalan znova vystrkuje rozky. On teba dourazal, pritom sam je ta k..., ktora si nici manzelstvo. Hlupo povedane. Uz len za tie vulgarizmy by som sa na neho viac nepozrela. Maj hrdost. Mas na viac.
Má ťa v zálohe
Preco sa teda potrebujes poradit ked pises, ze nemas potrebu sa mu ozyvat?