Postupná "strata citov k ľuďom".
Ahojte.
Má s tým niekto skúsenosti?
Čo vám pomohlo? Hľadáte z toho niektorí cestu von ako ja?
POPROSÍM LEN ODPOVEDE OD ĽUDÍ, KT. NIEČO PODOBNÉ PREŽÍVAJÚ/PREŽÍVALI, alebo poznajú ako sa z.toho dá dostať. Ďakujem.
Postupná "strata citov k ľuďom". Má s tým niekto skúsenosti?
Ahojky..
Prezivam to iste... Ziadne city a pocity voci ludom. V hlbke duse som na nich nasrana, stale som si len vravela,ze nestoja za to,aby som sa kvoli nim trapila. Vela ludi ma sklamalo, oklamalo a videla som ich 100 tvare. Proste sa niektorym vyhybam v tom zmysle,ze max.im pozdravim a drzim sa od nich dalej. Ine je to s kolegami. Dokonca aj rozmyslam nad odchodom zo zamestnania. Namiesto spoluprace je to len podraz a snaha o ich uspech. Sme ucitelia a uspech by mal byt vysledok spoluprace. Ale je to roztrusene ako h...o na zahrade. Jeden pripravuje divadlo, druhy sutaz, treti tiez nejaku sutaz a vysledok je ubohy. Pritim sme 6ti ucitelia anglictiny a namiesto spoluprace sa len pozerame napravo nalavo,ci nam niekto z kolegou neukradol napad. Je mi zo vsetkeho zle. Mam 5 naozaj dobrych priatelov a to je asi vsetko. Mam nulove city voci ludom. Kebyze sa im stane nieco zle, tak si len poviem,ze to je zivot...
Cliattsi:
...napíšem Vám iba to, čo opakujem neustále takmer v každom mojom príspevku na fóre...potrebujete čeliť nepríjemným citom, ktoré v sebe máte potlačené...Tým, že ich blokujete, blokujete aj tie príjemné – radosť, súcit, lásku, šťastie...aj keď je to ťažké, je to jediná cesta...veľa krát si však potrebujeme vyskúšať to, čo nefunguje, kým sme pripravení na to, čo nám skutočne pomôže... pritom je to také jednoduché a všetko potrebné máme vo svojich rukách (iba zo začiatku je prospešné ak nás niekto, kto si tým sám prešiel sprevádza a pomôže nám získať nadhľad a uvedomiť si, čo sa v nás odohráva a ako si s tým poradiť).
No čím som staršia tým viac nemám rada ľudí. Asi preto, že mám zamestnanie, kde pracujem veľa s ľudmi.
Vždy ma sklamú, asi mám veľa očakávaní. Nezaujímajú ma, som rada sama. Neviem čo s tým.
City nestratis, ale ked ti vela ludi ublizi, tak budes uz nedovercivy a to je len dobre. Lebo nedovercivostou sa obrnis proti dalsim sklamaniam. A kto ta sklamal velmi, u toho zostanu dvere do tvojho srdca a aj zivota raz a navzdy zatvorene. Tak sa obrnis, aby ta sklamal znovu.