falošná kolegyňa

Príspevok v téme: falošná kolegyňa
hyppy11

ahojte ludia poradte prosím kto ste v mojej situacii...o com sa bavit s kolegynou ktorá je falosna a ohovara kade moze? Ake temy s nou preberat... je u nas nova no po par mesiacoch som zistila ze jej clovek nemoze vobec verit bohuzial... nanestastie s nou musim spolupracovat dost casto co je riadne blbe... je taka povaha ze sa do vsetkeho stara a vypytuje sa... poradte ako na taku zensku...

if

Netreba sa s nou pustat do velkej debaty, ale staci kazdy den prehodit par zdvorilostnych fraz. Ziadne chodenie na kavu, na nakupy. Na take aktivity si vyber normalnych, nie falosnych. Ked normalnych vo svojom okoli nenajdes, utiahni sa do samoty.

nehivornic

Ja som taký typ, že sa s takýmto človekom nerozprávam. Ak niečo chcem, ozvem sa, ale inak nie. Radšej nech bude trápne ticho. Aj tak neviem o čom sa rozprávať, ale ja to ani neriešim. Keď nie je o čom, tak nie je o čom.
Sama od seba, len tak pokecať... to nikdy nerobím. No ja som extrémne hanblivá, takže je to ľahké.

nicollette12

Jednoducho jej povedz, ze prepac ale nemam si s tebou co povedat, ak to nepochopi, tak jej to povedz este raz a nereaguj na nu... nechapem preco by si za kazdu cenu mala s kolegynami rozoberat osobne veci... a ries s nou iba pracu, kedze ako pises, robis s nou casto.... nic zle na tom nevidim... ja som robila v kancelarii v minulej robote tiez s 2 kolegynami a iba s jednou sme si rozumeli, ta tretia nejak pochopila aj sama ze si s nou nemame co povedat, tak sa venovala robote a nas neriesila.... takze skus na nu to co som ti poradila a uvidis