Starší muži

Príspevok v téme: Starší muži
Zuzka_p

Ahojte mám problém. Budem mať 17 a nechápem prečo ale priťahujú ma výhradne muži 20+ až okolo 30ky. Keby to naši zistili asi by ma vydedili a kamaráti odsúdili. Páčim sa v triede jednému chalanovi ktorý je niečo ako idol mojich kamošiek a tie nechápu prečo ho odmietam keď je pekný... Ja však potrebujem niekoho u koho viem že sa o mňa postará jednoducho riadneho chlapa...V minulosti som randila aj s pár chlapcami mojej vekovej kategórie ale nikdy som k nim ajtak nič necítila. Najviac sa mi páčia rockoví a metaloví speváci poriadne svaly a všetko k tomu hehe. Hej divné a detinské ale je to pravda... Čo si o tom myslite?

if

Je to tvoj vkus a nic s tym nespravis. Pozri - a keby si bola lesbicka, co potom? Bolo by tu riesenie, ze pockas s hladanim partnera do 30. Len si potom prosim ta nezakvac na krk stroskotanca, ktory plati alimenty. Kto ma decka, od toho ruky prec. Za tu dobu spoznavaj ludi, citaj knizky o neverbalnej komunikacii, nauc sa podvedome rozoznat klamarov od pravdovravnych, a tak... aby si nenaletela niekomu zlemu.

Tutanchamon_xD

Páčia sa im starší muži to je jasné. Aj 20tkám sa páčia 45 roční ale po 15-20 rokoch kedy sa majú o nich starať lebo sú z nich dedkovia, tak v tedy ich pošlú do riti a hľadajú si chlapa vo svojom veku alebo mladšieho. Jednoducho logika žien. Ženy boli vždy tak trochu hlúpe a taktiež aj vypočítavé a to sa už nezmení :)

Jana Lukacova

Zuzka_p:

to, že sa Vám starší muži páčia je prirodzené (jedného dňa to môže byť aj naopak ;))...určite si však vyšší vek nezamieňajte so zrelosťou (to, že bude muž starší a "riadny chlap" automaticky neznamená, že sa o Vás postará, bude Vás mať rád a bude si Vás vážiť)...snažte sa v živote o to, aby ste sa v prvom rade vedela postarať sama o seba ;).

dalsi

to je zlate, ako zeny dokazu same seba podporit :D :)

Si len este v puberte, proste primlada, mnohe takto v tvojom veku zmyslaju.