vzdy , ked si dam par poharikov whiskey sa mi vracaju spomienky spred viac ako roka na jednu zenu, s ktorou som nieco pekne prezil, dlhsie ako rok, nemali sme vztah, skor pomer...moze tak dlho mi virit jedna zena v hlave, ked mozem mat xy inych? preco? alkohol mi podvedomie uvolni a tie myslienky sa vynaraju, ked bezne pracujem, tak sa sustredim na pracu, ked sa uvolnim tak myslim na nu...
v srdci...
Podla mna ti chyba. Nie si do nej nahodou zamilovany?
zato mozu nevypovedane city k nej..
Alkohol zvyšuje krvny tlak poškodzuje pečeň a celkovo na telo pôsobí ako jed. Po vypiti pohárika sa telo začína brániť miesto toho aby sa zaoberalo svojimi bežnými pochodmi. Častom pozivanim alkoholu zvyšujete riziko rakoviny žalúdka a čriev. Taktiež riskujete srdcové ochorenia. Najmä čo sa týka tvrdého alkoholu, ten viac e ani pivo či víno nie je nevinne a vôbec nie je pravda že červené víno je dobré na tlak lebo každý alkohol zvyšuje krvný tlak. Vždy je lepšie nepiť. Nepiť je predsa prirodzene. A vždy je riziko že môžete podľahnúť závislosti na ňom a to už potom nie je sranda. Poznam to.alkohol vždy len berie . Nedáva nič dobré. Len som mala potrebu podeliť sa o tieto informácie. Pekný deň prajem
Citlivý muž, tak ako je to vlastne s tebou a s tým "nosením"? Tému si nazval "v srdci" s úvodzovkami, v texte píšeš "v hlave"? Čo takto zmeniť značku wiskey alebo prejsť na iný alkohol, aby si zrovnal to "nosenie" vo svojej hlave? : )
A preco to nebol vztah ale pomer? Podla mna to nie je len tym ze alkohol ta uvolni a preto na nu myslis...mozno ti chyba :-) ked ju nevies dostat z hlavy tak jej to skys napisat... mozno ani ona nevie prestat na teba mysliet... ci ona to ukoncila a preto sa nekontaktujete?
Podla mna si len lahko namotatelny.
Preco nie ste uz spolu? Preco to bol pomer a nie vztah? Kto to z vas 2 ukoncil? Preco sa k sebe nevratite? Zodpovedz si nielen na tieto otazky a postav sa im ako Chlap celom. Ked najdes odpovede najdes aj podstatu svojich stavov
Ja mam to iste a aj ked idem okolo nejakeho miesta kde sme boli spolu. Skoda, ze niektore baby nedokazu ocenit, ked ich chlap skutocne celym srdcom miluje...
a ked ju obcas vidim aj nahodne v meste, aj vtedy, no urcite nebudem dozivotne bez alko, nechapes ze okrem sportu ma aj toto uvolni...obcas si dat drahu whiskey je uvolnenie...