Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

v srdci...

Príspevok v téme: v srdci...
citlivymuz

vzdy , ked si dam par poharikov whiskey sa mi vracaju spomienky spred viac ako roka na jednu zenu, s ktorou som nieco pekne prezil, dlhsie ako rok, nemali sme vztah, skor pomer...moze tak dlho mi virit jedna zena v hlave, ked mozem mat xy inych? preco? alkohol mi podvedomie uvolni a tie myslienky sa vynaraju, ked bezne pracujem, tak sa sustredim na pracu, ked sa uvolnim tak myslim na nu...

PetoW358

A kde je problem? si zadany alebo ona je zadana? Ak ste obaja slobodni tak preco jej nenapises alebo nezavolas? Ved za to nic nedas ak ju zavolas von ak ti za to stoji.

dontwory

tak ludia ti napisali ci je za tym
....otazka na teba znie...
Co s tym,teraz urobis?
Budes plakat nad poharom whisky dalsich 15 rokov?
Alebo budes muzom cinu?

0vecka

ak sa to s nou neda dat dokopy tak si najdi inu to zvykne zabrat, teda ak inu uz nemas ak hej a stale myslis na tu druhu tak je to dost blbe.

JEyr

Podla mna si zalubeny. Mal by si sa jej ozvat a ist snou von. Zistit co skutocne chces. Iba tak zistis ci na nu budes mysliet aj normalne ak ano tak je to naozaj asi ta prava. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Sison

To je nič! Ja som šťastne ženatý 17 rokov mam dve deti .Myslím na bývalú dňom i nocou v podstate stále už 20 rokov!!!!!!!!!!!!!!!!!!aj dnes už asi 100 -krátNeviem kde býva ani ako sa má( len tuším)

if

Alkohol vo vseobecnosti zvysuje chut na sex. Asi bola ona posledna, s ktorou si mal sex, tak sa ti vynaraju spomienky a dostavas chut na tu zenu. Nic s tym nespravis.