Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bezdomovci

Príspevok v téme: Bezdomovci
Oooooo

Ide mi o to, že čím ďalej tým viac je viac a viac bezdomovcov. Obťažujú ľudí kadejakými pi.ovinami, daj euro na vínko, nemáš cigaretu? Ja si myslím a vidím to tak, že už toho musia mať normálni ľudia tak akurát dosť. V Rakúsku a takisto aj v iných krajinách to riešia tak, že zaplatia tým ľuďom to ich nešťastné bývanie, aby mali kde bývať a nepotulovali sa kade tade. Neviem, kam to chceme "dotiahnuť". Čo sú to makroekonomické ukazovatele a ako vyzerá "hrubý" domáci produkt?! Už by to trebalo nejako riešiť, isto nie cez útulky, človek nie je pes! Vyjadrite sa k tomu, čo si o tom myslíte?

ides

Ano je drzost, ze ti bezdomovec oplul auto, to bol taky co nechcel robit a nebude chciet robit nikdy, asi niekto kto vysiel z väzenia ze ho uz do roboty nik nevezme alebo ja neviem . Lebo aj taki su medzi nimi, vsak ano a netvrdim ze su vsetci dobrucki. Lebo neda sa hadzat vsetkych bezdakov do jedneho vreca,, to je jasne. Ale h. ....ákov a sietovomarketingovych a poistovackych klamarov do jedneho vreca vsetkych kludne hodit mozes! Pointou toho dlheho prispevku bolo poukazat, ze nie bezdomovci su charakterovo najhorsi ludia na Slovensku, ale ze su to poistovaci a sietovomarketingovi klamari.
LUDIA!!!NECH VAS ANI NENAPADNE DAT ADRESU A TELEFONNE CISLO A MENO A PRIEZVISKO OSOBE POSTAVAJUCEJ NA ULICI, KTORA SA TVARI; ZE ROBI ANKETY; KLADIE OTAZKY A POTOM VYPYTA KONTAKT!!! TAK SA VASE CISLO DOSTAVA SIETOVOMARKETINGOVYM KLAMAROM; oni vas budu nonstop otravovat, vyvolavat, kupte si hento kupte si to a ked poviete ze nemate peniaze na predrazene smejdove ich vyrobky, tak vas budu buzerovat aby ste isli pre nich pracovat ale za vstup do firmy vysoke sumy platit!!! Vidite, ze na ulici niekto oslovuje ludi? RAZOM DAJTE OTOCKU A PRACTE SA od neho prec! a ziadne pustanie sa do debaty, lebo jemu len o to ide, vylakat od vas vase osobne udaje a hlavne cislo telefonu, potom sa ho uz nezbavite. Nejeden clovek za hentakych musel zmenit telefonne cislo. Dobre vam chcem, ked toto radim. od toho dat bezdomovcovi 50 centov je mensie zlo jak dat klamarovi a financnemu podvodnikovi telefonne cislo, haloooo!

Rozmyslam

Ides - ok. Vsetko je to tu na pecko, kazdy ta chce okradnut a ublizit, vsetci su zli. Homeless are the best from whole society. I am too tired to write here this shits. Good night - sweet dreams ;)

ides

Rozmyslam: ty mas zlu skusenost s nimi, preto im uz neveris. Ja zase, tak rozmyslam, ze ked zobrak zobre, je to lepsie ako ked poistovak okradne klienta o tisicky a tisicky Eur. Ktore mu uz nikto nikdy nevrati. Takze keby si aj bezdak vypil za tych 50 centov nieco alkoholicke, pricom som mu tie peniaze a len malu sumu dobrovolne dala (dufajuc ze fakt pojde radsej na ten hajzel), je to OVELA MENSIE ZLO ako to VELKE ZLO, ktore vykona zasraty poistovak, ked okradne klienta O VSETKO!!! Dalsie velke zlo: FIRMY ZALOZENE NA SIETOVOM MARKETINGU!!! Som zvedava, kolko deticiek naivnych v maji pomature hladajuc pracu, natrafi na takych. Vyskoci debilko zasraty vo velkej kinosale na podium a vykrikuje, ze zaraba miliony lebo robi podomoveho obchodnika pre firmu H. (samozrejme klame). Ale za vstup do firmy sa plati 6000 a to len ten plati, kto chce byt maly dealer. Potom moze byt aj väcsi dealer, ten musi zaplatit 60 000 a za tie peniaze dostane tovar. Ktory ale nikdy nepreda, sam si ho moze zozrat so svojimi naivnymi rodicmi, ktori mu dali tie prachy na ten tovar. A uplne najväcsim dealerom ked sa chce clovek stat a odoberat vyrobky s 50 % zlavou, tak musi dat 200 000. To bolo v slovenskych korunach, ale na tu dobu vela (okolo roku 1999) potom sa povedalo, ze to je preto vsetko take drahe, lebo firma H. nema sklad na Slovensku a ked bude mat, ceny vyrobkov klesnu. Firma H. otvorila na Slovensku sklad, cena kazdeho vyrobku stupla o 1000 korun slovenskych, zasrate a nenazrane klamarske papule.... nebudem sa k tomu blizsie vyjadrovat, len mi je lutotych co boli nimi oklamani. To je ovela väcsie zlo ako to ze niekto zobre. Z hentakych mne je na grc a nie zo zobrakov. Zobrak ta nenuti dat. Ani falosnymi usmevmi a lichotkami peknuckymi nepresviedca a nerobi natlak. Spyta sa len narovinu, ci das alebo nedas. ked nedas, tak dovi dopo, ide prec. Ale henti mafiani typu poistovacka pliaga a sietovomarketingova pliaga... TO SU TI NAJHORSI!!! Chodia sice cistucko obleceni a navonani, aj si velke kinosaly dokazu prenajat, ale...napriklad H: "Vazena slecna, vy ste taka sikovna, taka inteligentna, presne takych ludi potrebuje nasa firma ako sol, ale musite byt supervizor." Ako sa stat supervizorom? Na to je skolenie, pridete v sobotu do hentoho a toho bratislavskeho hotela, tam vam vysvetlime ako na to, bla, bla... Pride clovek na dohodnute miesto a pred vchodom do hotela h. .....ácka spina zasratá jedna uz povie, ze si praje 500 korun slovenskych za skolenie, lebo skolenie nie je zadarmo, za to sa plati. A retard h. ...ácky pozýva na takzvane skolenia takehoto typu 2x tyzdenne naivnu hlupucku 18rocnu dievcinku pomaturite, ktora si mysli, ze nasla pracu, peniaze samozrejme nema, zobre od rodicov, ktori nemaju ani paru o ake skolenia sa to tu jedna. Len dufaju ze sa investicia vrati raz, ale nevrati sa veru nikdy. TO SU TI NAJHORSI!!! Lebo jedna vec je spinavy zovnajsok (bezdak) a druha vec je spinavy charakter (poistovak, h.... ák a jemu podobní zákerní a falosni zlodeji pracujuci pre sietovy marketing). bezdomovci niektori (taki co nekradli) mozu este prist do neba, lebo si na zemi vytrpeli vela, okradnut neokradli, len zobrali a skusili, ci clovek da.... Ale henti poistovaci a podomovi obchodnici z firiem sietoveho marketingu, najmä vsak z firmy H. ... ti maju tak pospineny charakter,, ze tam uz sanca na nebo nieje, ale ani na ten ocistec. To vsetko smeruje do pekla na najhlbse dno!!! Je uz verejne známe, ze svojho casu najväcsí h....ácky podvodník uverejnoval inzeráty ohladom hladania prace v Katolickych novinach!!!" Vsak to je do neba volajuci hriech!!! Bodaj by raz voláky terorista do tej B. V. (produkt firmy H. na zranie) nasypal otravu, nech skapu vsetci a nech si idu k tomu svojmu diablovi :) nie nadarmo prezidenta a zakladatela firmy H. zavrazdili. Vedel ten co to robil, preco to robi. mafiana mafianskou praktikou zniesol zo sveta a dobre mu tak, teraz sa smazi v pekle (prezident a zakladatel firmy H.), predpokladam.
POINTA: najskaredsi a najzanedbanejsi vzhlad nemusi automaticky znamenat aj najspinavsi charakter. rovnako ako peknucky a navonany panko v obleku, v kravate a v koseli nemusi byt automaticky uz zaziva vyhlaseny za svätého. Nie medzi zastatymi a zasratymi, s mastnymi vlasmi a spinavymi a vzhladovo skaredymi bezdomovcami posobi to najväcsie zlo. Ale v poistovniach a firmach zalozenych na sietovom marketingu!!! Lebo kvoli nim ludia prichadzaju o celozivotne uspory. A to je pre bezneho obcana velmi tazko znesitelne. POINTA: mozno bezdomovci nie su charakterovo najlepsi, ale zdaleka nie su ani najhorsi. Najhorsi su poistovacia sietovomarketingovi oj....bavaci.

Rozmyslam

Ale je to vlastne vasa vec - mate dobry pocit ze pomahate biednejsim ako ste vy a bezdaci za to chlastaju.
V konecnom dosledku im ovela viac pomoze ten kto im nic neda.
A nie je pravda ze im nik nepomaha - maju utulky a vyvarovne a aj satstvo dostanu.
Ak by to bolo take nebezpecne byt bezdakom, ze by clovek zomrel od hladu tak si budte isty ze by tu takmer ziadny bezdak nebol...
Boze vy ste ludia taki naivni - mam chut zobrat psika, poliat ho cervenou farbou a odfotit ho na facebook ze som ho nasiel pri ceste ze ho zrazilo auto a potrebujem prachy na veterinarnu operaciu - viete kolko prachov by som od vas dostal?!

Rozmyslam

Tomas - na vlastne oci som videl v Avione - taka pekaren na rohu - prisiel bezdak a dal predavacke gastrace a ona jemu prachy a potom si isiel kupit cuco do potravin!!!
Ludua vy si ani neuvedomujete ako sa s vami bezdaci hraju - ako velmi zneuzivaju vas citlivych!

Rozmyslam

Takto - ak sa chce robit a clovek nie je negativny da sa vsetko lahko aj u nas. Poznam babu - prisla z vychodu s chalanom do BA. On robi kuriera ona isla robit do banky a po 2 rokoch maju dom 10 km od BA. Nikto im nic nedal.
Bezdaci presne kalkuluju s citmi - tych 50 centov urcite neda na wc to si bud ista. Inak to nota bene nechapem - bezdak chodi cely den pomedzi auta a nuka to a je mrte inzeratov na roznasanie letakov do schranok - presne ta ista robota, len raz je clovek odkazany na milost inych a ked roznesie letaky, tak ma dohodnuty plat uplne isty. Preco nechcu normalnu pracu? Mna minule pytal jeden na parkovisku peniaze - povedal som mu, ze potrebujem vykopat zaklad na plot a ze mu dam 8 eur na hodinu a ze mu dam aj jest a pit a aj ho odveziem - oplul mi auto a odisiel. Pidotykam, ze som bol k nemu az moc slusny. Hovorim, ked budu dostavat vsetko zadarmo, tak nikdy nic nezmenia...

Tomas12345

Ja sa cudujem ze preco sa stát o nich nepostará. Ako moze niekoho len tak nechat na ulici ? Preto ked sa stat o nich nevie postarat, je nasa moralna povinnost aby sme im aspon my ludia pomahali. Kto ma obavy ze si kupia alkohol za peniaze tak im nemusi davat peniaze ale nech im trebars dá stravné listky.

ides

Ja si vazim tych ktori predavaju Nota bene. Aspon nieco robia a snazia sa. Ze nezobru,ale vyuziju tu moznost, ktora je dana kazdemu. Ked chce, moze predavat casopis. Aj si zvyknem kupit. Keby som bola bezdomovec, tiez by som radsej predavala casopis namiesto zobrania. Ale zase zvykla som dat aj zobrakovi par drobnych. Ked mam 50 centovu mincu, tak dam v BA na hlavnej, reku nech neosti steny budovy, tak aspon sa za tych 50 centov moze ist vycurat na mestsky zachod, kam aj patri vykonat si potrebu. Apropo farari v kostole niekedy vyhlasuju, ze nech nedavame zobrakom almuznu. A ze kto da, tak to robi iba preto aby ho ostatni ludia videli a aby ulavil svojmu svedomiu. Pravdupovediac, nikdy som sa ked som davala almuznu, neobzerala okolo seba, ci ma niekto vidi a bolo mi to fuk, co ma je do ludi, kto na mna kuka a kto nie? Podla mna ked mozem, tak pomozem, nedam sice celu vyplatu, to si nedovolim, ale ako hovorim, niekedy staci, ked sa najde dobry clovek, ktory da zobrakovi 50 centovu mincu a on uz nemusi ocurat budovu ale sa ide vytentovat na ten mestsky hajzel. Vzdy na to myslim, ked davam 50. Casopis nemam problem kupit. Nemyslim si, ze by som robila nieco zle, ked im dam par drobnych. Ale zase nedavam vzdy. Niekedy nemam v penazenke vobec ziadne drobne, vtedy im nedam nic. V podstate ich aj lutujem, lebo ked o nich nic neviem, tak nemozem odsudit. Moznoze vysiel z detskeho domova niektory z nich, z tych mladsich a nema kam ist. Mozno, ze mal niektory zenu stetku co ho podvadzala a osklbala o vsetko. Nevieme, kto ma aky osud a kto sa do tej zlej situacie dostal vlastnym zavinenim a kto zhodou nestastnych okolnosti, ze ho najblizsi osklbali o vsetko... Alebo kto akemu zasratemu mafianskemu poistovaciemu agentovi naletel - bo ja som toho nazoru, ze poistovak a mafian je jedno a to iste. Klamat klientovi do oci a povedat mu, ze podpisuje nieco ine ako podpisuje, to zavana mafianskymi praktikami. Clovek aby sa bal aj na zasrate forum taketo sem cosi napisat. normalne zdaleka obchadzam temy, ktore v nazvoch obsahuju meno a priezvisko konkretneho lekara. Aby sa nestalo, ze nieco negativne napisem na niektoreho a miliardovu pokutu budem musiet zaplatit... Kto vie, kolki uz boli takto odsudeni a kolki este budu... potom pridu o vsetko. neda sa vidiet, lebo nie som vestica, ze kto z tych bezdomovcov mal aky osud. Iste je vsak jedno: kto sa odprace do zahranicia a definitivne naposledy zavrie dvere za Slovenskom, tomu sa ani nahodou nemozu stat vo financnej oblasti take zle veci ako tomu, kto zostane na Slovensku, ledva nadobudne za dlhe roky nejaky ten majetok a nakoniec za par sekund o vsetko pride, lebo ho niekto okradol. tolko zlodejiny co na Slovensku, neni nikde na svete. Clovek aby sa triasol od strachu, ci este bude stat to auto vonku pred cinziakom, ked sa rano zobudi, ci este to decko bude mat v pivnici ten bicykel a ci ten kocik bude este na tej spolocnej chodbe... a to je to najmenej este, coho sa tu obavat. Preto mame tolko bezdomovcov. Tu neexistuje silna stredna vrstva. Iba velikansky bohac a velikansky chudak existuje. Medzitym nic... Kdeze by si casnicka alebo predavacka mohla dovolit byvat v hlavnom meste, v podnajme, v garsonke a sama? Na Slovensku? Mozme zabudnut. Hlavne, ze v Holandsku a vo Svajciarsku sa to da, aj V Belgicku a v Luxembursku sa da. Len na Slovensku sa nic neda. Keby niekto Belgicanovi povedal, ze na Slovensku vystudovana inzinierka ekonomie nenajde pracu za viac jak 300 € mesacned v Bratislave a podnajom garsonka tam stoji 600, NECHAPAL BY!!! Ani by len neuveril. KEby nebola tato nenazranost a mimoriadna snaha okradnut vzdy, kazdeno a na vsetkom... co Slovac robi, lepsie by sa zilo, nebolo by jedineho bezdomovca tu. A bratislavska hlavna by vonala. nie smrdela.ale toto sa nikdy nezemeni.

Rozmyslam

Ja mam skor opacny problem - nemame ludi, ktorym by sa chcelo pracovat. A ked sa vsetci staneme bezdakmi, tak kto nam bude pestovat hrozno, zbierat, lisovat, kvasit a balit do flias, aby sme mali co pit? Chapes, aj na to, aby si bezdak uspokojil svoje potreby, musi niekto makat!