Tento vikend nebudem jest len pit mineralku.Dokazali by ste to co ja?
Chcem drzat 2 dnovu hladovku
Lepsie, nedokázal, lebo mám rozum. ;-)
Ides- ty čo za sprostosti trepeš
Sak od pondelka budem zase cvicit na brucho na zadok na rotopede.
Nerob sprostosti a normalne jedz a pi. Zaved do svojho zivotneho stylu pravidelny pohyb. Napriklad si povies, ze budes chodit 3x tyzdenne na hodinu a pol do fitka a aj keby hromy, blesky padali, pojdes a basta! tak uvidis postava sa meni k lepsieu a je pevnejsia. Zenske telo je nachylnejsie na taku tu trasucu sa slaninu. Lebo muzom sa tukove tkanivo uklada medzi svalovymi vlaknami. Zenam sa tukove tkanivo uklada medzi kozou a svlom. PRto na zenach sa to trasie a na muzoch nie. Jedina sanca ako dosiahnut, ze sa to na tebe nebude triast, to je sport. A s jedlom a stravou to nema nic spolocne. Ktora drzi hladovku, bude mat menej tuku, ale aj to malo tuku sa bude na nej triast. Ktora normalne vsetko je a plus k tomu cvici a hybe sa, tak ta bude mat pevne telo. Nebude sa na nej nic triast. Mozno nebude mat tehlicky na bruchu a ani bicepsy ako Schwarzeneger ale o to vobec nejde Podstatou zenskeho posilnovania nie je mat take svaliska jak chlap. Ale podstatou zenskeho cvicenia je dosiahnut pevne telo, na ktorom sa netrasie slanina. Tak nevymyslaj sprostosti a normalne jedz a pravidelne cvic. aby nebola z teba debilna anorekticka, ktora vychudne na kost a potom dostane antidepresiva a za dva meiace jej vaha vystupi zo 40 na 140 kvoli zraniu debilnych liekov, co musi robit zo seba trosku psycho liekovu. Chvalabohu ze radsej nemam deti, jak by som mala mat hentaku dceru, co riesi take somariny, ze si raz diagnostikuje sama anorexiu a inokedy si zase sama diagnostikuje depresiu. Neviem, kam to dnesna mladez speje, ked si za svoje idoly berie psycho liekove trosky a vychrtle anorekticky.
Za "nasich cias" bolo vsetko ine. Male deti v skolke a na prvom stupni zakladnej si za idoly brali svojich rodicov a ucitelov, na vyssom stupni zakladnej povedzme nejakych cielavedomych uspesnych ludi ktori mali v niecom nadanie: sportovcov, hercov, spevakov... alebo ludi vykonavajucich urcite povolanie pri ktorom by decko citilo, ze by ho to bavilo... napriklad najlepsiu kadernicku v meste, usmiatu a milu predavacku, lekara, sestricku, kamionistu, ucitela..... A CO ZA IDOLY TO MA DNESNA MLADEZ??????? vychrtle anorekticky a psycho liekove trosky.... Makat na sebe? Pracovat na sebe? Sportovat? Ani nahodou. Radsej si vymysliet depresiu, zozrat liek a zalahnut do postele - nevediet uz ani, ci lezi v posteli alebo v hrobe.
A po dvojdňovej hladovke prejdeš na normálnu stravu a zasa naberieš na váhe
Moja...... neboj sa tak o mna.
Dokázať by som to dokázala, ale ja anorektička nechcem byť, ak si to napísal/a ako nejakú výzvu, že čekujte, čo ja dokážem, aká/ý som super...tak mi ťa je ľúto, váž si svoje zdravie, to ti poviem. ;-)
Je potrebné jesť poriadne a pritom jesť zdravo. Tiež som zvedavá na to, čo bude po tých dvoch dňoch...
Prosím ťa začni rozmýšľať racionálne, lebo si iba ubližuješ. ;-)