Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Môj priateľ má ignoruje,

Príspevok v téme: Môj priateľ má ignoruje,
mimus235

Dobrý večer,

Chcela by som začať takto, s mojim priateľom sme spolu 3 a pól roka, on je o do mňa starší o 10 rokov, on má 32, ja 22r, prvý rok bol harmonický, druhý také všelijaký :D teraz sme spolu skončili v Zahraničí, a môj priateľ má ignoruje, vkuse sa rozpráva s kolegom, s ktorým zdieľané aj dom, stravujem sa v tom rezidente kde pracujeme, rozpráva sa s ním neustále mňa ignoruje, keď zájdeme do izby aj tam ma ignoruje a vkuse rozpráva o bábach na kurze aké sú inteligentné a bla bla bla, a mne to už leze na nervy a keď mu poviem čo mi vadi tak mi povie že nič zlé nerobí, som tu osamotena a popritom tu mam priateľa, mala som národky ani mi nezablahoželal vôbec nič, poraďte čo mám robiť?

mimus235

Ďakujem baby, plánujem o mesiac odísť, nevšíma si ma vôbec, len vtedy keď chce viete čo :/ čiže sa ho zbavím, bolieť to bude ale to prejde a bude ôk,

Keita

Dalsia vymyslena tema. Ziadna normalna zena pri zmysloch, ktora si vazi samu seba by s takym uboziakom nebola. Rovnako ako s autorom prveho komentaru k teme.

Palo 9

Je o teba o 10 rokov starší, tak je uplne normálne, že chce byť autoritatívny a teda on je ten, čo určuje, čo bude počúvať a rozprávať. A tvoje postpubertálne slepačie reči to určite nebudú...