bývalý priateľ

Príspevok v téme: bývalý priateľ
vera185

Ahojte, som mlada baba a našla som si staršieho priateľa ktorý bol v minulosti sklamaný z lásky.. zanechalo to na ňom psychické problémy..
ku mne sa začal škaredo správať, nadával mi, venoval sa viac kamarátkam ako mne, neustále mi klamal, ja som sa už necítila pri ňom šťastne tak som si povedala že to ukončím a vyspala som sa s iným mužom, no hneď na to som si uvedomila čo som spravila a že som svojho priateľa naozaj milovala, tak som to oľutovala a vrátila sa k nemu, no ako čas plynul som zistila že on miluje niekoho iného, celé mesiace to bolo obrovské klamstvo, miloval ju viac ako mna, priznal sa s tým, jej sa venoval viac ako mne, jej fotky si ukladal všade, moje nie, k nej bol milší ako ku mne jej slovne neublížoval ako mne, mne to zlomilo srdce a aj ked mi slubil že preruší kontakt tak to nedokazal a teraz mi tvrdí že ja som spravila niečo horšie ako on, chcel aby som to niekde zverejnila a zistila že ja som spravila chybu nie on.. chcela by som vedieť názor niekoho iného, niekoho nestránneho :)

Lollka

Najdes si niekoho kto ta bude lubit, henten "vztah" by ta len priviedol do zahuby. Skor ci neskor, kym na to nie si zrela novy vztah si samozrejme nehladaj, daj sa dokopy a uzivaj si zivot.

macino

ber to tak, ze sa stalo a uz by som sa k tomu nevracal. podla mna spravili ste chybu obaja. ak by sa on nespraval tak, ako sa choval, asi by si ani ty nespravila krok vedla

kiki152

Ďakujem za rady, ja som písala tento príspevok, zmenila som prostredie a snažím sa nájsť prácu v Bratislave, aj keď sa teraz od chalanoch držím kilometrovým oblúkom je mi lepšie, nikto mi nenadáva a nič nevyčíta, ešte raz Ďakujem za každý komentár :)

kotricka

na takeho chlapa sa vykasli..si mlada a najdes si lepsieho, ktory si ta bude vazit a bude sa k tebe pekne spravat..

JEyr

Ahoj, myslim si ze od zaciatku ta mal len ako poistku kym si nenajde niekoho ineho. V skutocnosti ta vobec nemiloval, isiel na to skor rozumom (kedze uz je starsi) ako srdcom. Teraz sa snazi len zahovorit svoje chyby tvojimi chybami. Obidvaja ste pochybili. Nemali by ste byt spolu on miluje inu a ty si ho podviedla. Toto nikam nevedie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

if

Od zaciatku ta mal za hovno. Vykasli sa nanho, taky vztah k nicomu nevedie. Odstahuj sa niekam, kde ta nikto nepozna, prec do ineho mesta. Vypni facebook, zrus cely ucet, ani sa tam uz nevracaj. Urob hrubu ciaru za minulostou a uz na nu nemysli, sustred sa na buducnost. Hlavne ale, aby si svoju buducnost urobila krajsou.

jadina

nebola to chyba?..akoze podvadzanim sa riesi toto ked clovek nie je stastny?..ked clovek nie je stastny nech odide..

dennyi

Neurobila si chybu že si ho podviedla. Nebola si šťastná aj ked si ho milovala a on mal ešte k tomu inú ktorú miloval a na teba bol hnusný to je jeho chyba .máš tiež city a keď sa pri ňom šťastná necítiš a on to ťahá s inou dlhý čas ..odíď od neho. Nechaj ho žiť život ktorý chce a ty si ži ten svoj nájdi si človeka s ktorým šťastná budeš. Naňho zabudni. Povedz si že je to len obyčajný hajzel že sa hentak k tebe začal správať je to jeho chyba on ťa doviedol k tomu že si ho podviedla.. ani by ho to ako zaujímať nemalo veď on už má inú lásku. Nájdi si toho s ktorým budete navzájom tráviť radi spolu čas bez hádok ktorý si ťa bude vážiť zaujímať sa o teba . Hentoho nechaj tak. Dúfam natrafíš na omnoho lepšieho v ktorom sa nesklameš. Prajem vela šťastia .

kafe

mne to príde akoby ste boli 5 ročné deti - spravil som chybu ale ty si spravila väčšiu.
Je fakt jedno, kto spravil väčšiu chybu, či on, lebo ťa "podvádzal" dlhodobo (stále ľúbil bývalku a ty si bola len náplasť, či skôr hromozvod) alebo ty, lebo si sa vyspala s iným (rozísť normálne, s trochou grácie sa nedalo?? len sa vychrápať s niekym?). Obaja máte maslo na hlave - ty si si nechala skákať po hlave a namiesto toho, aby si odišla od neho a rozišla sa, ehm, rozumne alebo dospelo, zachovala si sa ako decko. Ked ubližuješ ty mne, ublížim aj ja tebe. A on namiesto toho aby, ked už nevie inak, tak nech si slintá po bývalke ale netrepe sa do vzťahu s inou babou. Čo už. Stalo sa. Ale ani jeden neni lepší, či horší. Pasovali ste k sebe.