Ahojky, veľmi by som chcela nejakú normálnu kamarátku, nemam skoro žiadnych kamarátov a cítim sa strašne osamelá, nemám s kým chodiť von. Mohli by sme chodiť na prechádzku so psom, bicyklovať sa, pennyboard, beh,...... našiel by sa tu niekto taký?
Hľadám si kamarátku (Senec)
Sisasss už som ti napísala mail
RebeccaF- na insta mam meno aj fotky, facebook to iste (sice biedny profil, lebo tam skoro vobec nechodim :D, len messenger, ale to meno), tak mi napis sem: sisasss@centrum.sk a dam ti link bud na instac alebo ten fejs, predsa len tu to cita hocikto :)
Sissas, aj ty vyzeráš byť fajn, máš instagram? Alebo aspoň mi napíš tvoj mail
Môže byť
Tak do tretice, školská wifi za nič nemôže :D, odstrihlo mi to za prvým smajlom z klávesnice :/
...
Ahoooj, som na tom presne tak isto ako ty, milujem psov (nemam ziadneho sice, ale obcas zajdem do Trnavy do utulku), bicykel mi v lete ukradli, ale nejaku staru 20€ drgu z bazosu mam, jazdim na skate (na penny som moc vysoka) :D bezim ako postrelena srna (ale poctivo na svojej mizernej kondicke pracujem:D) ...inak mam 19 (ale len chvilu a vobec sa necitim nejak velmi dospelo :D) aaa nie som presne zo SC, ale spadame pod ten okres, je to par minutiek busom :D tak ak by si chcela mozeme aspon popisat :)
...
Uz to haaadam odosle v poriadku :)
Ahoooj, som na tom presne tak isto ako ty, milujem psov (nemam ziadneho sice, ale obcas zajdem do Trnavy do utulku), bicykel mi v lete ukradli, ale nejaku staru 20€ drgu z bazosu mam, jazdim na skate (na penny som moc vysoka)
Ahoooj, som na tom presne tak isto ako ty, milujem psov (nemam ziadneho sice, ale obcas zajdem do Trnavy do utulku), bicykel mi v lete ukradli, ale nejaku staru 20€ drgu z bazosu mam, jazdim na skate (na penny som moc vysoka)
Kamarát (17) byť nemôže?
ja som z BA, ale mam frajera zo SC, takze tam travim dost vela casu.. len mam jednu chybicku krasy.. mam skoro dvakrat 15 :D :D :D