Som muž a ako tak chodím po internete a čítam rôzne veci na túto tému tak si všímam jednu vec. Ženy neustále vykrikujú o rovnosti... ale asi ju chcú len tam kde im to vyhovuje..
Pretože, keď vidím ako muž komentuje vzhľad ženy keď váži 350 kg a povie že je tlstá tak sa na neho spustí kopa urážok že je povrchné prasa, dement a že na vzhľade nezáleží a podobne. Takisto aj keď sa mu vyjadrí k nejakej peknej žene že je pekná tak ho zničia tým, že je prasiak a ide mu len o sex...
A tu sa dostávam k podstate veci: keď ženy komentujú nejakého muža že je looser lebo nemá vysoký plat a býva u rodičov, tak to je v pohode, to je úplne v pohode to sa môže. A ak ich na to niekto ešte si dovolí upozorniť tak sa urazia a obrátia všetko proti tomu človeku... toto je tá vaša rovnosť???
Ak nechcete aby muži komentovali vaše prsia, vašu váhu, vašu postavu, vašu peknú tvár, tak ani vy sa nevyjadrujte k tomu ako chlap zarába, OK? alebo prestaňte chlapov označovať za prasatá ak sa vyjdria k vášmu vzľadu... nie že vy budete nazývať niekoho looserom ale sami seba nenecháte hodnotiť... alebo ak to má byť takto tak sa potom neurážajte ak vás my chlapi budeme označovať za mrchy ak nás budete hodnotiť na základe nášho platu a toho či bývame u rodičov!!
A som zvedavý koľké mrchy sa tu v tom nájdu a začnú mi tu písať že som looser čo býva u rodičov a plače na internete....