Rovnosť mužov a žien...

Príspevok v téme: Rovnosť mužov a žien...
Nickk

Som muž a ako tak chodím po internete a čítam rôzne veci na túto tému tak si všímam jednu vec. Ženy neustále vykrikujú o rovnosti... ale asi ju chcú len tam kde im to vyhovuje..

Pretože, keď vidím ako muž komentuje vzhľad ženy keď váži 350 kg a povie že je tlstá tak sa na neho spustí kopa urážok že je povrchné prasa, dement a že na vzhľade nezáleží a podobne. Takisto aj keď sa mu vyjadrí k nejakej peknej žene že je pekná tak ho zničia tým, že je prasiak a ide mu len o sex...

A tu sa dostávam k podstate veci: keď ženy komentujú nejakého muža že je looser lebo nemá vysoký plat a býva u rodičov, tak to je v pohode, to je úplne v pohode to sa môže. A ak ich na to niekto ešte si dovolí upozorniť tak sa urazia a obrátia všetko proti tomu človeku... toto je tá vaša rovnosť???

Ak nechcete aby muži komentovali vaše prsia, vašu váhu, vašu postavu, vašu peknú tvár, tak ani vy sa nevyjadrujte k tomu ako chlap zarába, OK? alebo prestaňte chlapov označovať za prasatá ak sa vyjdria k vášmu vzľadu... nie že vy budete nazývať niekoho looserom ale sami seba nenecháte hodnotiť... alebo ak to má byť takto tak sa potom neurážajte ak vás my chlapi budeme označovať za mrchy ak nás budete hodnotiť na základe nášho platu a toho či bývame u rodičov!!

A som zvedavý koľké mrchy sa tu v tom nájdu a začnú mi tu písať že som looser čo býva u rodičov a plače na internete....

Omen

Apokryft, chcem ťa požiadať, aby si sa pozrel na dievča z tejto témy: www.zdravie.sk a odporučil jej nejakú motivačnú knihu, ktorá by jej pomohla zbaviť sa prílišnej citlivosti. Ak takú v zálohe máš. Možno by sa hodila aj kniha Štyri dohody?! Vďaka.

Apokryft

Je to o tom že sme k sebe menej kritický ako k iným.Seba vidíme vždy v lepšom svetle..Vyjadriť názor na niečo alebo niekoho sa tiež dá viacerými spôsobmi ,ale mi si skoro vždy radšej vyberieme ten čo najviac" bodá"Máme potešenie keď je niekto menší ,lebo mi sme pri ňom väčší .Nedokážeme pripustiť ,že to akých ludí stretávame je vlastne naša voľba lebo ich priťahujeme a oni zrkadlia naše vnútro.Keď vidíme nejaký nedostatok na niekom môže to byť podnet na zamyslenie pre nás nejaká forma uvedomenia si rozdielnosti ,skúška prijať niečo odlišné.Veľa krát ak sme si vedomý nejakého nedostatku na nás domýšlame si že iný to vidia a poukazuje na náše chybyčky.Robíme predčasné závery a vyhodnocujeme situácie predpojatosťou.Prečítaj si štyry dohody je to maličká knižka......

Omen

A vôbec, vybral si jedno slovo z motta Veľkej francúzskej revolúcie: "Liberté, Égalité, Fraternité", ale čo má názov témy spoločné s jej obsahom?
Máš poruchu zraku, problémy s myslením, chápaním alebo s vyjadrovaním?

Omen

Nickk, ja to vidím tak, že máš asi poruchu zraku, problémy s myslením, chápaním alebo vyjadrovaním. Vidím dobre?! Skôr by som zniesla ten malý plat a bývanie môjho frajera s mamičkou, ako toto!

0vecka

tak toto nema s rovnostou nic spolocne. To ako sa stavia nejaka skupina k inej skupine a najem v tomto pripade je cisto trhova vec. Teda ak by kazdy chlap byval s rodicmi do svatby tak by to bolo ok, takisto ako kaby kazda zena mala nad 150kg. Kedze ale ich zase az tak vela neni tak si zeny mozu vyberat takisto ako muzi a podla mna je lepsie ked to povedia na rovinu. Potom sa niekto taky byvajuci s rodicmi/majuci 300kg moze nad sebou zamysliet a zmenit to.

Povodne som si myslel ze ta rovnost bude skor o tom kto kolko zaraba popripade kto ma ake sance na trhu prace a kto sa moze pohybovat na verejnosti hore bez.

if

Nikdy nebude a ani nemoze byt dosiahnuta uplna rovnost, to nejde. Muzi maju stavbu tela taku, ze su silnejsi, maju viac fyzickej sily. POjde zena rubat drevo? Nepojde a nevzali by ju, ani keby chcela ist. Vzdy budu existovat typicky muzske a typicky zenske povolania. Zena nebude chciet ist ani kopat hroby. Ani muz nebude chciet robit typicky zenske povolania. Aj ked povolanie typu riaditel/riaditelka firmy bude chciet robit aj muz, aj zena a aj moze. Komentare? Je vecou vkusu toho, ktoreho muza, ci zeny, kto sa mu/jej paci a kto nepaci. Ktoremu chlapovi sa pacia stihle, tomu uz aj 70 kilova bude tucna. Ked nechce byt zenami komentovany jak bezcitne prasa, tak si svoj nazor necha pre seba a nebude ho zverejnovat, ale nepojde s takou na rande. Nie je podla jeho vkusu a basta, s tym nic nespravi. Ani zena ked nechce ist na rande s chudacikom, ktory v 35 byva s rodicmi... a nemusi svoj nazor verejne prezentovat pred ludmi. Necha si ho pre seba, ale podstata je, ze si aj tak podla seba zivot zariadi. Ked nechce byt neslusna pred ludmi, nepovie narovinu, ze toho chlapa nechce, lebo byva s rodicmi. Ale zachova sa podla toho, ze ho nechce a nepojde na to rande s nim. nech by sa aj okolie na hlavu postavilo, nepojde a basta. A ani muz s 350 kilovou nepojde. Ten, ktoremu sa pacia chude. Ale ktoremu sa pacia tucne, ten s nou pojde.
Nikto nie je neempaticke a neslusne hovado, ked prezentuje pred ludmi svoj vkus. Ci muz, ci zena. Kazdy ma pravo povedat si svoj nazor. A kto si ho nepovie, ten si ho iba preto nepovie, lebo sa boji, ze sa budu donho hlupaci navazat.

Palo 9

Toto je už otrepané, zbytočne to riešiš, aj tak si tie slepice budú obhajovať svoju primitívnosť vulgarizmami, chýtaním za slovíčka a prekrúcaním. Zameraj sa na seba a ži si svoj život...