Ahojte. Už som polroka vo vzťahu. Mám 15 a môj frajer bude mať 17... Áno,viem. Je to asi skoro. Len viete,dosť mi pomohol aby som nebola šedou myškou,als aby som si verila a kamošili sme sa 3 roky. Naši rodičia (otcovia) nás spoznali... Lebo jeho rodičia sú rodinný priatelia. Mama mi vraví,že v dnešnej dobe je v pohode mať v 15 vzťah (samozrejme,na sex je ešte skoro,do toho ma ani nenúti) ... Len vždy,keď ideme po ulici,tak na nás zazerajú. Najmä zmaľované pipky.... Je to zlé? Že chodím s niekym? Nechcem,aby aj staré babky ohovárali... A mám ho veľmi rada... Ja som inak 1.čka na sš a on 2.na druhej škole. Je veľmi pekný. Keď som ho videla,tak som bola dosť nervózna,že som pod jeho úroveň. Ale napokon sme spolu... Ako sa mám zbaviť tých výrazov,ktoré na nás hádžú? Je to závisť??? Ďakujem vám
Vzťah
Ďakujem. Len,nikdy v živote som ešte s nikým nechodila. On je prvý... A tak... Už sme sa o tom spolu aj bavili,on je úplne iný ako ja. Ignoruje ich
Keď si spomenula "zmaľované pipky", tak mi hneď prišla na rozum závisť. A ešte hovoríš, že je pekný a ty šedá myška. Proste závidia a ich hlavou sa premieta, že ako môže byť také dievča, ako ty, s ním. Nevšímaj si ich. Je to len typická ženská závisť.
A naco si to vsimas? To nemas nic ine na praci? Co ta je po inych ludoch? Nech sa pozeraju a co teraz.... ked budu nabuduce zazerat tak sa na nich usmej a rob to iste, hned uvidis ze prestanu.... :)