Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenávidím niektorých učiteľov

Príspevok v téme: Nenávidím niektorých učiteľov
Gympelll

Som tretiacka a ucitelia niektorí sú neskutocne nespravodliví. Vytipujú si ziakov ktoru sú im sympatickí a k nim sa spravajú uplne priatelsky akoby s nimi husi pasli. Mne sa to nepaci a urcite by sok nechcela aby sa ku mne ucitel tak spraval lenze ide o to ze tí ucitelia budú k tym ziakom dobrí aj na maturite a všade. Mozu zle odpovedat ale raz sú oblubení tak majú vyhrate. To na zakladke takto nebolo. Ucitel si nenechal bavit sa so ziakom aki stary známy.
Naša trieda je neskutocne ukecaná. Kazdy tam v kuse ale v kuse rozprava že im ani nie je rozumiet lebi sa prekrikujú. Cez hodiny je to velmi podobné. Rečnia si tam a 90% ucitelov a tym nic nerobí. Nasa triedna je mladá a je rada ze rozoravaju cez hodinu, dokonca to vyzaduje aj ked vidi ako sa vsetci prekrikujú. Za tri roky som nevidela zdvihnut ruku ze by sa niekto prihlasil. Ja som za srandu ale toto nie je sranda lebo my neoblubeni, teda v trriede som jedina neoblubena. Mna ucitelia neznasaju lebo som ticho cely cas, som introvertka, mam tichý jemny hlas ani by ma nepoculi keby nieco poviem. Triedna ma za ro na rodicovskom neskutocne pinda aká som ticha a smutná. Čo aj som, lenze mne je tam zi vsetkeho zle a nenavidim ucitelov. Ale to nie je jej starost a nemá ma čo riešiť.
Este jedna spoluziacka predomnou druhym babam hovorila ze si musí pekne spravit očko u ucitelov aby dala matury. Triednu pozyva do hory, dáva jej knihy, ... hroza.. ja u nej maturujem z dvoch predmetov a viem ze ma isto nepustí nech budem odpovedat hoci ako boh. Mali ste nieco podobne ako ja? Ako ste to zvladli? Nemam uz chut niektorych ucitelov zdravit ale na to tam jladú hrozny doraz. Mam este vydrzat zdravit ich kym budem stvrtacka alebo ako?

nicollette12

A pozdravit sa ucitelom je zaklad slusnosti, ci co si myslis ze zacnes im robit napriek aby si ta niekto vsimol? Myslim ze mas rozum, tak sa tak aj chovaj, nie ako decko v skolke....

nicollette12

Ja tiez nechapem co tu cakas od ludi, ako ti s tym my pomozeme? Tak ked tak zavidis ze tvoji spoluziaci recnia a maju dobre vztahy s ucitelmi, tak sa premoz a aj ty si s nimi vybuduj dobre vztahy.... a ak ti to tak vadi tak prestup na inu skolu, kde su ucitelia prisny a kde ta budu sekirovat za kazde slovo..... ale aj to by si tu neskor zas pisala ze ti vadi ze su prilis prisny a ze nemozes sa cez hodinu ani pohnut.... skor by ste mali byt radi ze v tejto dobe vas ucia mladi ucitelia a ze mate dost volnosti co sa tyka aj vyucovacich hodin... kedysi to takto nebolo, cez prestavku nemohli ziaci ani von z triedy a take ze cez hodinu na zachod neexistovalo, nieto este pit a jest cez hodiny.... tak bud rada ze to mate takto a ak ta to cez hodinu otravuje, ze vykecavaju, tak to povedz vyucujucemu a ak ten to nebude riesit, tak chod za vedenim skoly a povedz co sa tam cez vyuc. hodiny deje.... nech si na to posvietia....

swistica

Nerozumiem co vlastne riesis. Vsak sa uc a zmaturujes. Ved maturity su vysledkom aj prace ucitelov a urcite pokial mozu pomoct, tak pomozu. Poradim Ti este, aby si si trenovala socialne spravanie a kontakty. Ak budes ticho, ludia nemaju ako zistit aka si. Myslis, ze v praci to bude inak? Nebude. Mas vsak priestor na tom pracovat. Nenavistou skodis sama sebe.