Ahojte, ako reagujete ked vas prídu chlapci oliat? Možno je to trosku blba otázka ale ja fakt neviem čo mam v tej chvíli robiť kričať, utekať?? Alebo len ticho trapne stáť a pozerať na nich :/
Veľká noc
Divocina, ja budem už žiť navždy sám. I am sorry. Zameraj sa do niekoho iného.
ToČoUžJe, súhlasím s tebou.
najlepšie šibačka je na východe :-) dnes som cakala janka ale neprisiel :-(
Niekto sa tu pýtal, ako berú veľ.pondelok ženy. Keď to zaujíma aj ostatných chlapov, popíšem vám to a môžte si to predstaviť alebo ešte lepšie,
Skúsiť!
Dáme to opačne, ženy budú polievať vás.
Najlepší začiatok je, keď na vás vaša polovička vyleje vedro ľadovej vody skoro ráno ešte kým spíte.
Potom čakajte návštevy ďalších žien. Minimálne 20. Neprídu naraz, aby vás obliali v približne rovnakom čase a nech olievaju s najväčším pohárom alebo vedrom a voda musí byť ľadová.
Prípadne nech ťa dovleču do sprchy a tam nech na teba pustia ľadovú vodu. To je ešte lepšie, lebo vedro sa minie a máš pokoj, ale sprchu ti nedovolia zastaviť.
Ale nech chodia postupne, aby toľko, čo si prezlečieš suché oblečenie, prišla ďalšia návšteva a oliala ta a tak dookola.
Medzitým nech príde pár žien, susediek, ktoré sa ti v normálny deň nevedia ani pozdraviť a keď potrebuješ pomoc, akože nie sú doma. Každá nech si prinesie inú voňavku a hlavne také, ktoré si vybrali naslepo. Musia mať ťažkú vôňu, taký hlavybôl, dlhotrvajúcu, ktorej sa nedá zbaviť. A každá nech má inú voňavku, aby sa to potom na tebe zmiešalo.
A ešte by bolo fajn, keby prišli aj kamarátky, ktoré šibu. Žiadne symbolické šibi-ryby, to nie. Nech na vás vytiahnu aspoň 2m korbáč a vyšibu vás tak, aby vám ostali modriny a podliatiny.
A nech vie ženy k vám chodia čím ďalej, tým viac opité. To je samozrejmosť.
A za toto všetko, im dávajte odmenu, sladkosti, čokoládu a peniaze. A tvárte sa, ako ste radi, že prišli.
A budete vedieť, aké to je pre ženy.
Tak čo, chlapi, ktorý z vás má odvahu?
A zajtra je deň určený na sviatok koho vlastne? Nuž, mnohí budú mať problém s tým, aby vstali... to je pravda.
Dnes sa na všetko pozerá v prvom rade negatívne, ale netreba tak na všetko nazerať. Divné je to, že sme tieto zvyky ďalej nerozvinuli a neposunuli ich na vyšší level, ale čo by bolo vyšším levelom?
Oblievačka je už zastaralá, dnes sa šľapoty predvádzajú na Instagrame :D
Ja som sa stále tvárila znechutene, nebudem sa predsa pretvarovať, nie som masochistka. Párkrát som som to chlapom aj vrátila a čuduj sa svete, väčšina boli hrozne urazeni, ale našli sa aj chlapi, čo dali aj mne odmenu.
Každý považuje za podstatné a dôležité to, čo považuje za podstatné a dôležité väčšina, ale nie každý sa na to musí takto pozerať. Vodu by som oželel a ten kyslík takisto. Slnko celý rok, more, rybky, to by som bral.
Ale aj sulfid uhoľnatý v kombinácii s hydroxidom sodným je takisto znesiteľná kombinácia, ale ešte to nie je celkom ono:-)