Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevyliečiteľná ureaplasma?

Príspevok v téme: Nevyliečiteľná ureaplasma?
Fiore

Zdravím Vás, priaznivci zdravia,

už 10 mesiacov sa trápim s ureaplasmou urealyticum. Užívala som troje antibiotiká (klaritromycin, doxycyklin, azitromycin), no neúspešne. Baktéria už vykazuje rezistenciu na mnohé antibiotiká.

Je tu niekto, kto sa tejto potvory zbavil inou cestou ako pomocou antibiotík? Ak áno, ako?

Čítala som niečo o koloidnom striebre, možno propolis.. no som skôr skeptická. Uvítam však akúkoľvek radu, ktorá pomôže.

Ďakujem a prosím, trápne a nepotrebné komentáre si nechajte pre seba.

Fiore

Ďakujem za komentár. Ja sa ureaplasmy zbaviť musim, nielenže mam symptomy, ale sa "bije" s inou liečbou, ktoru potrebujem. Na akom princípe je/bola založena liečba p. Albertovej?

Vivantis

Fiore nepoteším ťa. Ureaplazma síce vyliečiteľná je, ale antibiotikami sa jej nezbavíš. A liečba trvá naozaj dlho. Nerátaj s dvomi - tromi mesiacmi, potrápiš sa možno aj rok a pol. Ale trpezlivosť naozaj prináša ruže aspoň v tomto prípade to môžem doložiť aj vlastnou skúsenosťou. Chceli sme mať s manželom dieťa a rozhodli sme sa že nebudeme riskovať a najskôr sa dáme do poriadku. Manželova mama je lekárka tak naše cesty viedli najskôr týmto smerom. Našťastie s nami lekári hrali fér hru a po niekoľkých antibiotikách nám otvorene povedali že tadiaľto cesta nevedie. Ale čo robiť nám nikto neporadil. Skúšali sme wobenzym, vysoké dávky vitamínu C, očisťovacie kúry, začali sme športovať aby sme si zlepšili imunitu. Prestala som mať výtoky a bolesti v podbrušku a po negatívnych testoch sme boli presvedčení že sme to zvládli. Ale problémy sa onedlho znova vrátili. Svokra nám spočiatku chcela pomôcť ale nakoniec jej rada skončila tým, aby sme to nechali tak, lebo s tým žije veľa ľudí a nie je to nič dramatické. Ako u koho, ja som sa vôbec necítila komfortne, aj keď môj manžel problémy nemal. Tu na tomto fóre je veľa tém o ureaplazme a našla som jednu, kde nejaké ženy písali o liečbe u Albertovej v Bratislave. Sme z Martina, manželovi sa do toho nechcelo. Ale ja som sa na vyšetrenie objednala a po ňom tam išiel aj manžel. Celú tú liečbu sme absolvovali a našťastie dnes už máme trojročného zdravého syna. Smola je, že to bolo v čase, keď Albertová ešte intenzívne pracovala, dnes ako tu čítam už je takmer nemožné sa k nej dostať a možno je už na dôchodku. Ale určite niekde na Slovensku je podobný terapeut ktorý sa zaoberá alternatívnou medicínou a dokázal by pomôcť. Pripravte s na dlhú liečbu ale význam to má, lebo ureaplazma to nie sú len výtoky a bolesti. Je to pliaga ktorá doslova osídli celé telo. A po vyliečení radím absolútnu vernosť, to je jediná istota že sa to nevráti.

Fiore

Ja som sice doxycyklin nasadeny mala, no len na 5 dni (naordinoval mi ho tak môj dr). Žiaľ, ako vieme, je to veľmi kratka doba a aj napriek mojej prosbe o predlženie liečby, som ďalšie balenie/a nedostala. A preto je už urea rezistentna aj na doxycyklin.

Ake su odporučania pri uživani koloidneho striebra? Ako často, ako dlho, ake množstvo.. konkretne ake koloidne striebro? Pripadne uvitam aj zdroj.

Ďakujem veľmi pekne.

Rene1337

Urea je komplikovana vela krat recidivujuca bakteria pri chronickych fazach sa nasadzuje doxyciklin 1tbl 3tyzdne plus b komplex, koloidne striebro sa vstrekuje priamo do vaginy najlepsie kedze po vypiti straca na efekte obstreky z prirodnych variant je topol,breza ucinna urea sa zvykne preliecit a po case sa vracia cize bud nedostatocne preliecena povacsinou.

Pri ureo sa preliecuje automaticky aj partner aby to nebol jojo efekt.
Da sa zbavit aj prirodnou cestou no je to zdlhavejsie.