Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevyliečiteľná ureaplasma?

Príspevok v téme: Nevyliečiteľná ureaplasma?
Fiore

Zdravím Vás, priaznivci zdravia,

už 10 mesiacov sa trápim s ureaplasmou urealyticum. Užívala som troje antibiotiká (klaritromycin, doxycyklin, azitromycin), no neúspešne. Baktéria už vykazuje rezistenciu na mnohé antibiotiká.

Je tu niekto, kto sa tejto potvory zbavil inou cestou ako pomocou antibiotík? Ak áno, ako?

Čítala som niečo o koloidnom striebre, možno propolis.. no som skôr skeptická. Uvítam však akúkoľvek radu, ktorá pomôže.

Ďakujem a prosím, trápne a nepotrebné komentáre si nechajte pre seba.

kimmi

on ani nevie ako sa prejavuje ureaplazm :D. on len robi akupunkturu, tak ta chce na to nahovorit. aby si sa u neho liecila.

Fiore

Vivantis, ďakujem za info. Určite mi tato info na niečo bude. Aspoň viem, čo mam hľadať. Samozrejme, viem, že to netreba brať na ľahku vahu,preto zisťujem, ake su možnosti. A ako dlho ste sa liečili, ako finančne naročne to bolo? Nech viem, na čo sa pripraviť. Ešte raz,vďaka. :)

drnona

Skús pozrieť produkty Dr.Nona. Obsahujú niečo z mŕtveho mora a sú na ne dosť dobré recenzie. Každopádne naštuduj ;)

Vivantis

Ale neviem či ti tieto informácie na niečo budú. Možno Albertová už nepracuje, to si treba zistiť. Ja som ti len chcela povedať že vyliečiť sa to dá a je dobré sa o to aspoň pokúsiť lebo tu nejde len o výtoky a bolesti.

Vivantis

Fiore liečba nebola zložitá lebo našťastie lieky sme dostávali poštou. Bolo treba raz za čas ísť aj na kontrolu. Lieky boli rôzne bylinné zmesi a bylinné tabletky. Malo sa to pravidelne užívať. Albertová lieči podľa čínskej medicíny. A dopredu nám povedala čo to obnáša a nechala na nás aby sme sa rozhodli. Finančne to nebolo náročné.