Ahoj Ako si verit Chodila som na VS no nenasla pracu v odbore Teraz musis zacat pracovat hocikde lebo bez prace som uz dlhsie a neprospieva mi to Lenze chcem naspat to moje sebavedomie Verit si ze dokazem nieco viac no uz tomu velmi neverim Ani vlastne neviem ci vobec potom este tuzim Neviem co robit nedokazem sa vyrovnat s tym ze budem len predavat a tak.Ze som tolko studovala a nic.A to ze sa s tym nevi vyrovnat mi berie sebavedomie, stastie radost zo zivota. Verit v nieco lepsie alebo to vzdat...?A budem si vobec este niekedy verit ako predtym lebo ak nie moj zivot nebude dobry.Domace prace mi nejdu niesom modelka atak sa bojim co bude aj v osobnom zivote ked to vzdam..
Ako si verit
a co tak napisat si inzerat ze si hladas robotu spomenut tam aku mas skolu co vsetko ovladas?
Ale čo na druhý deň? Niekto na teba zakričí, tak sa zosypeš. Budeš sa cítiť ako vytrasená detva, poznám to z počutia.
To áno, ale keď sa opije, tak si budú myslieť, že je Ra.bo z časti 3 s názvom Prežijem všetko a všetkých:-D A okrem toho natáraš toho, že každý bude len pozerať, že čo si to za "umelkyňu":-)
ja som tiez prisiel o cele sebavedomie na strednej a dostal som sa z toho uplne sam. Ak pise, ze domace prace a pritom tak jednoduche jej nejdu, tak to vobec nie je o sebavedomi ale o tom, ze je leniva nieco doma urobit. Taku zenu by si nezobral ziadny chlap.
Dávaj si za pohár liehovín a budeš sebavedomá.
Ped, trosku demotivujes..nemyslis?
Ked trpi psychika, tak trpi cely clovek. Ja vieeem stare dobre klise :D
Never si ďalej, ako si ďalej neveríš a sprav si čo chceš, aj keď si neveríš a problém vyriešený.
Tutanchamon divil by si sa, ako clovek na tom moze byt zle, ked pride o sebavedomie.
Ja som niečo podobne zažil tesne po strednej... Na strednej mi išlo účtovníctvo a ekonomika, bol som obľúbeným študentom učiteľky týchto predmetov - dokonca aj certifikat z maturity na účtovnickom programe Omega som získal a potom par rokov po škole som zistil, že si s nim môžem tak k**t poutierať a to že som bol akože oľúbeným študentom u učiteľky totho predmetu ma každy v totalnej p**i.
Ak mi chceš ty alebo niekto iný dať otazku ,,Prečo si nešiel na vysoku" - tak odpoveď je jednoduchá - s matiky som bol kkt