ahojte :D čoskoro mám dôležité stretko na ktorom mi naozaj veľmi záleží a chcem počuť rady hlavne od mužov ako by sa vám páčilo keby baba prišla oblečená? Je mi jasné že dotrepať sa na rande v teniskách je úplne nevhodné :D prosím ako si predstavujete babu ktorá s vami ide na rande?
ako sa obliecť na prvé rande?
Ja si myslím že rifle a blúzka (taká košeľa-blúzka) nič nepokazía.
Oblec si to co si obliekas normalne a v com sa citis najlepsie kludne mozes ist aj v teniskach. Hlavne si nedavaj nic vyzivave. Ked sa mu pacis budes sa mu pacit v hocicom. Hlavne sa neobliekaj tak ako bezne nechodis lebo budes z toho nervozna.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
mala by si byť upravená to je jasné, ale nič nemeň, nenastajluj sa (to si nechaj na druhé, tretie rande...) nech ťa chlap vidí takú aká si! takze tak ako sa obliekas bezne
aby si to vsimli vseci okolo, ale ten tvoj nie
Clovek tu len napise co si obliect na prve rande a vy uz hned pisete romany, ako ozaj ? Ako keby islo o zivot. Obliekaj sa tak ako ked ides do skoly a neries. Co myslis, ze na rande treba nieco extra mat na sebe a drahe, ze na to musis minut cele vreckove alebo vyplatu ?
Ako muž ti poradím jedno - príď tak, aby si sa cítila ty pohodlne, nerob zo seba niečo, čo nie si. :)
Tiez nie som muz, ale suhlasim s tym, ze nevybocuj moj zo svojho stylu, mysli aj na svoje pohodlie, aby si sa citila pokojne a vo svojej kozi.. on to tiez oceni, ked bude vidiet a citit ze sa citis sebavedomo a si pokojna a neriesis stale ako si stiahnut suknu ked sa ti moc nadvihne, alebo sa ti posunu silonky, no hned by videl ze si nervozna z toho a ze nie si to proste ty.... takze urcite prisposobit oblecenie aj veku, nie ze ked mas 18 tak si das nejaky kostym co sa hodi na staru zenu, alebo ak mas 40 tak si dat oblecenie pre pubertiacky... takze ako tu bolo pisane, prisposobit oblecenie tvojmu pohodliu, veku a pocasiu hlavne.... nie ze ked bude prsat a fukat, tak si dat ackovu suknu, ktora ti bude odvievat a balerinky, ktore ti premoknu.... takze viac ti poradit neviem, kedze tvoj styl nepoznam a tvoj vek takisto nie... a nevieme ani ako sa s tym muzom poznas...
Zaklad je zladit nohavicky s podprsenkou :-)
Ahoj, síce nie som muž, ale určite záleží aj od tvojho veku. Nejaká 18 ročná, čo ide na rande a nejaká 35 ročná žena, ktorá ide tiež...to je rozdiel. Tiež či ide o nejaké, že oki rande, alebo real shit. Ak vieš, na čo narážam.
Určite nevybočuj extra od svojho štýlu, tým myslím, že keď si zvyknutá nosiť rifle a bundy a tenisky a teraz(viem, neberme do úvahy počasie), si dáš puzdrovú sukňu, lodičky, po ceste do reštaurácie dajme tomu, sa 3x prizabiješ a 2x si skoro vykĺbiš členok, keď si budeš sadať tak nebudeš vedieť ako sedieť a nedaj bože kebyže tam boli vysoké stoličky...no proste trošku sa inšpiruj tým, čo ti je bližšie a hlavne v čom sa cítiš pohodlne.
Myslím, že ak nejdete na nejakú akciu, alebo do nejakej vážne vychytenej reštaurácie, tak stačí byť tak pekne ležérne elegantne oblečená. Pri tomto počasí sa ti to aj najviac bude hodiť. Napríklad nejaké skinny nohavice tmavej farby(elegantné) a k tomu nejakú blúzku, tak aby to pekne všetko farebne ladilo. Proste je to veľmi široké spektrum, treba dať vek, príležitosť, či budete chodiť aj po vonku, lebo predsa, keď sadneš do auta a si na mieste a späť detto, je to ľahšie, ako keď sa niekam trepeš a aj tam sa od teba očakáva pohyb.
Trošku to viac kategorizuj, ale net tiež nie je zlá voľba, určite je tam milión vecí.
Tiež keď si človek ako ja, ktorému záleží na detailoch a či všetko príjemne ladí oku(a to nemám rada nakupovanie šperkov, kabeliek, ani topánok, ale na zladení mi záleží), tak to vieš podľa mňa pekne zladiť aj sama a mala by si dať na to, čo si myslíš, že sa hodí a aj sa dotyčnému bude páčiť(ak ho trošku poznáš).
No popíš to keď tak viac a veľa šťastia.
Pekný zvyšok sviatkov.