chudnúť, alebo čo robiť???

Príspevok v téme: chudnúť, alebo čo robiť???
dudok

Ahojte,
mám taký menší problém. Potrebovala by som zrejme nejakú radu. Mám 63 kg a výšku 171 cm, pred asi 2 mesiacmi som držala tú 90 dnovku, samozrejme nie celú asi tak 15 dní a schudla som 6 kíl, potom som mala zdravotné problémy. Tak som musela prestať. Mala som oslabenú imunitu, bolesti hlavy, ktomu aj teploty a necítila som sa dobre. Vobec mi nechutilo jest. Lekárka to odovodnila tým, že nemám ziadny oddych a mala som pred svadbou, že sú to stresy. Teraz je už 2,5 mesiaca po svadbe a ja asa stále necítim dobre. Od svadby som bola v práci asi týzden. Som zasa PN. Mám tentokrát zapal vajecnik. Uz asi mesiac. Sedim doma a lezie mi to na mozog. Začala som s dietou , je to tretí den. schudla som 1 kg.Nic moc, ale ani neviem, či vlastne chcem schudnút, či to potrebujem. Niesom žiadna baculka, ale mám stále velké brucho, čo som nikdy nemala. Predtým som aj cvičila, ale teraz nemožem kvoli zdravotnému stavu. A ktomu všetkemu, by som chcela bábetko a to sa tiež nedarí. Neviem co dalej. Viete niečo dobré na ukludnenie. V noci tiež neviem spať a to mi na nálade nepridáva. Som večne nervozna.

bebe1

Ja som brala 14 tabletiek - antibiotik a pod. na toxoplasmozu ... o mojej crevnej fore sa neda ani crtat ....
Ale zacala som brat nejake probiotika, probio fix -- obsahuju 12 mld. bakterii .. takze dufam, ze mi to ,,tam\" ozije.. :-)

RNG

Iste beries antibiotika na ten zapal a zrejme dost nezaberaju. Zaroven ti vynicili crevnu floru.
Odporucam brat sirokospektralne antimikrobialne prostriedky:
GSE(15-30 kvapiek do pol litra vody)
extrakt z olivovych listov(3x1 gram. 15%)
Oreganovy olej(3x300 mg)
A samozrejme dobru probioticku zmes.
Nebrat naraz z antimikrobialnymi, dat medzi ne co najvacsiu pauzu

naska2

no ja som isla homeopatovy a on mi namiesal nieco na mieru podla toho co zistil a co som mu povedala. Chodim k panovy Valovicovy, dostat od neho aj nejake kvapky v lekarnach, volaju sa rozne a vsetky sa zacinaju na VALO. Napr Valosan a pod.