Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka pre chlapov

Príspevok v téme: Otázka pre chlapov
Liza5

Chcela by som sa opýtať vás milí chlapi, čo si vy predstavujete ako sa ma správať žena vo vzťahu? Respektíve, čo od nej očakávate/neočakávate? Kedy Vás vzťah omrzí? A máte nejaké reálne predstavy alebo vôbec nejaké požiadavky vo vzťahu? Už samozrejme v pokročilejšom aj kde už plánujete, čo to so svojou polovičkou/ alebo vám je úplne jedno ako a jak vzťah smeruje a nechávate to na žene. Ďakujem za každú odpoveď. Pýtam sa lebo ma to zaujíma. Pekný deň všeeem :P

Manzel567

Ja mam uplne super manzelku - sikovna poriadkumilovna, vzdy sa jej vsetko chce, ma v sebe vrtulu a sex tiez kedykolvek, nie je nudny a ona sa vzdy na to tesi. Navyse podnika a velmi uspesne a ja ju max podporujem - ja jej vsetko max oplacam - nedokazal by som byt na nu zly, neriesim blbosti typu, ked tukne auto, lebo si uvedomujem co v nej mam a nechcem o to prist.

zoom

A co by sme mali od zeny vo vztahu ocakavat? Asi to , ze sa bude spravat , ako zena vo vztahu.. Zajdi si niekam na svadbu a tam sa dozvies, co si ludia vo vztahu slubuju a co od seba ocakavaju/

Danielo

Mal som viac ako 3 roky vztah. Dievca z rodiny, kde jej mama bola rodinny otrok, cize priatelka nikdy prstom nemusela pohnut. Povahou bola este vtedy fajn a pritahovala ma fyzicky neskutocne. Zacali sme spolu zit v jednej domacnosti. Nevedela varit, nevadi, ja varim rad. Lenze co sa poriadku tyka, u nich sa upratovalo horko-tazko raz za 2 tyzdne. Moja na to tiez nadavala, ale zeby zobrala do ruky vysavac, nie nie. Tak to bolo aj u nas. Upratoval som len ja, lebo ze vsak pre nu po 3 dnoch trochu chumacov na podlahe nevadi a ja ju vzdy predbehnem. Cez volne dni len lezala a pozerala serialy. Kos na pradlo prekypoval pranim, nemali sme pomaly co nosit. Zase som musel ja dat prat po svojom pracovnom tyzdni denne 12h v praci. Ona 6 hodin denne v praci. Zarabala polovicu odomna, neprispievala ani na energie v mojom byte, cistiace veci som kupoval, potraviny a este som jej mesacne poziciaval peniaze. Lubil som ju ale aj sex zivot bol mizerny. Max 1x za mesiac a uplna nuda a na silu. Po 1,5 roku tohoto spoluzitia pretiekol pohar trpezlivosti. Po 3/4 roku som si nasiel babu uplny opak. Totalny rozdiel hlavne výzorovo. Vobec ma nepritahovala, asi podvedome som si hladal na nej tie vlastnosti, ktore mala byvala negativne pre spolocny zivot. Takze sumarum-sme spolu 2 roky, z toho 1,5 zijeme spolu. Delíme všetko 50:50 - peniaze, povinnosti... Sex neskutocny, stravime v posteli spolu aj pol dna aj po tych rokoch. Vytvorila sa neskutocna chemia medzi nami a vo vsetkom si nieze sedime, ale sme sa prisposobili jeden druhemu. Vela som sa poucil z predosleho vztahu a aj moja to nemala predomnou lahke. A navyse pri tejto mam pocit, ze ona je ta prava na 100% s ktorou chcem rodinu. Doteraz som ano deti nechcel

dalsi

ahoj, kolko ludi, tolko chuti. Kazdy chce od zeny nieco ine, a naopak, kazdy cosi ine netoleruje, neustoji. Tak vo vseobecnosti, dievca by malo byt trochu krajsie :D, ale urcite nemusi byt najkrajsou na svete, len trochu krajsie, a malo by jej zalezat na dotycnom, teda ma ho mat rada. Asi len tieto dve veci vo vseobecnosti. A potom vztah musi napredovat istym tempom, co je tiez pre kazdeho ine. Inak vztah padne, omrzi. Veeelmi zjednodusene, takto.