Ahojte zeny.niesom si ista ci som tehotna,vse tomu naznacuje,je mi hrozne zle,strasbe sa mi hlava kruti viac tyzdnou,nechutenstvo,spatne.vcera ma prehliadal gynekolog a vraj moze tak byt no zatial plod nevidno a test mu vysiel take velmi slabe plus.dnes som sa zlakla ale rani som robila z ranneho mocu tes vysiel jedna palicka a druha vyrazna kusok pod tym test papierikom.na to som zacala spinit a troska krv.boli ma podbrusko ako na menzes chvilami a krize..strasne mi je na odpadnutie..mate niekto rovnaku skusenos?bojim sa toho slabeho akoby spinenia;(
Bolesti v podbrusku a spinenie
Mne spravil preventivku + sono v 6. tyzdni a zacla som spinit. Povedal, ze to je z toho a mam byt v klude. Spinenie neskoncilo po 5 dnoch, utekala som na kontrolu, vsetko bolo OK, uz bilo aj srdiecko a den na to ma brali na kyret kvoli potratu :-((
Dakujem:( pohotovost je dost daleko no ak neprestane pojdem.nemoze tobyt tym ze mi robil vnutorne to sono vcera?podla toho maternica je vraj velmi vysoko neviem ci sa tak vie za den spustit na menzes..takto zle mi je uz asi 3-4 tyzdne
Ahoj.
Nechcem strasit, ale moze ist o mimomaternicove alebo aj spontanny potrat, ked ti to ide do krizov.
Utekaj radsej na pohotovost.