Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skateboard aky si mam vybrať?

Príspevok v téme: Skateboard aky si mam vybrať?
Clary

Ahojte, prosim potrebujem poradiť. Chcela by som si kúpiť skateboard. Predtym som mala pennyboard ale len taký obyčajný možno to nebol ani riadny pennyboard :D ale jazdilo sa na ňom celkom dobre. Rozhodla som sa že sa chcem naučiť aj nejaké triky a tak potrebujem nejaký poriadny skateboard. Viem že skateboardy v športových obchodoch nie su kvalitne a celkovo nejazdia dobre a jazdia pomaly, su celkom lacne na to ake byvaju skateboardy drahé. Viem aj že kvalitný skate sa da zohnať v nejakom kamennom obchode určenom na predaj skate-ov a inych veci ktore sa toho týkajú .. len na slovensku ťažko taky zohnať a ešte k tomu byvam v malom meste kde taky obchod ani nikdy nebude ..nevedeli by ste mi poradiť na akom e-shope by som vedela zohnať kvalitný skate ? A nemusel by byť až príliš drahý ..ale kvalitný na street jazdy a street triky ?
Vopred ďakujem.

VeggieYogi

Ahoj Clary.

Nikdy predtym som nemal skejt, tiez som vo faze hladania. Ja idem do typu Cruiser, co sa mi zda ako ieal na pohodlny presun z bodu A do bodu B, s moznostou prilezitostneho jednoducheho triku.

Nasiel som aj par SK a CZ online obchodov, ale vyber je zalostny. :)
Ak nechces zaplatit desiatky eur za postovne, tak naj sa mi zatial zdaju tieto dva - postovne zdarma, resp. par eur.
- www.titus-shop.com
- www.skatedeluxe.com

A celkom uzitocny guide:
- www.muirskate.com