Ahojte, prosim potrebujem poradiť. Chcela by som si kúpiť skateboard. Predtym som mala pennyboard ale len taký obyčajný možno to nebol ani riadny pennyboard :D ale jazdilo sa na ňom celkom dobre. Rozhodla som sa že sa chcem naučiť aj nejaké triky a tak potrebujem nejaký poriadny skateboard. Viem že skateboardy v športových obchodoch nie su kvalitne a celkovo nejazdia dobre a jazdia pomaly, su celkom lacne na to ake byvaju skateboardy drahé. Viem aj že kvalitný skate sa da zohnať v nejakom kamennom obchode určenom na predaj skate-ov a inych veci ktore sa toho týkajú .. len na slovensku ťažko taky zohnať a ešte k tomu byvam v malom meste kde taky obchod ani nikdy nebude ..nevedeli by ste mi poradiť na akom e-shope by som vedela zohnať kvalitný skate ? A nemusel by byť až príliš drahý ..ale kvalitný na street jazdy a street triky ?
Vopred ďakujem.
Skateboard aky si mam vybrať?
Ahoj Clary.
Nikdy predtym som nemal skejt, tiez som vo faze hladania. Ja idem do typu Cruiser, co sa mi zda ako ieal na pohodlny presun z bodu A do bodu B, s moznostou prilezitostneho jednoducheho triku.
Nasiel som aj par SK a CZ online obchodov, ale vyber je zalostny. :)
Ak nechces zaplatit desiatky eur za postovne, tak naj sa mi zatial zdaju tieto dva - postovne zdarma, resp. par eur.
- www.titus-shop.com
- www.skatedeluxe.com
A celkom uzitocny guide:
- www.muirskate.com