ostať pannou?

Príspevok v téme: ostať pannou?
Lili613

Zdravím, riešim si v hlave takú vec, tak by mi pomohol názor iných ľudí. Nemala som moc šťastie na vzťahy a mužov v živote a predstavovala som si, že o panenstvo prídem vo vzťahu s niekým s kým sa budeme mať radi. To sa však nestalo a dôsledkom toho je, že mám 25 rokov a s nikým som ešte nespala. Rozmýšľam teda nad tým či mám ešte čakať na vzťah alebo sa proste s niekym len vyspím, aby ma o to pripravil. Pretože v tomto veku by som si už naozaj rada užívala sexuálny život. Ďakujem za názory :)

Laurora

Lili613, u zien sex zacina najprv v hlave, preto ta sex ako taky ani neuspokoji a nic ti neda, skor budes sklamana, ked ho zazijes prvykrat s nahodnym chlapom ci kamaratom len preto aby si nebola panna. Este pockaj, aj tak sa vravi, ze zena si najviac uziva sex az okolo 30-ky a je to naozaj pravda :)

CherryBlowssom

Nemyslím si, že by si si sex s niekym náhodným nemohla užiť. Ak ti nerobí problém, že tomu človeku nedôveruješ tak, ako by si dôverovala niekomu, koho miluješ, a že k nemu nič necítiš, potom v tom nevidím problém. Ak sa rozhodneš pre toto riešenie, určite sa za to nemusíš hanbiť, aj keď veľa ľudí také veci odsudzuje.
Ale na tvojom mieste by som ešte počkala... Ak si čakala doteraz, asi si mala na to dôvod, tak načo to zahadzovať? Nie je sa kam ponáhľať.

Sexko

Sexualny zivot si nebudes uzivat s niekym koho naozaj nemilujes. Nerob hluposti a zameraj sa na nieco ine v zivote. Ten pravy raz pride uvidis a potom budes lutovat ze si robila blbosti...

Snailovnik

tak to asi ty musis najlepsie vediet ako sa citis. nez som mal prvy sex a prvu frajerku tiez som to vnimal nejako tak kuzelnejsie, specialnejsie... ale ak mam pravdu povedat teraz ak by som dlhodobo bol bez frajerky a nemal chut na vazny vtah, asi by som si nasiel zenu len na sex s dohodnutymi vymedzenymi pravdilami. hlavne ak smiem poradit, daj dobry pozor na ochranu. predpokladam ze nechces ostat tehotna s nejakym typkom ktoreho si uz neplanovala vidiet.