Trhanie obočia

Príspevok v téme: Trhanie obočia
Laket

Ahojte chcela by som sa opýtať kedy ste si začali trhať obočie mám 13 a ešte som nezačala neviem ako sa to robí. Mohli by ste mi poradiť ako na to či si to mám trhať sama alebo ísť niekam ku kozmetičke. Neviem kedy je najvhodnejšie začať si trhať obočie. Za každú informáciu ďakujem.

CoUz

Chod ku kozmeticke a zacni s tym obocim kedy uznas za vhodne. Kazdy ti tu bude radit inak lebo kazdy ma ine obocie, inak mu rastie, niekto ma huste niekto nie atď. Ku kozmeticke na obocko (stoji to 1,80) som sla prvy raz okolo 16-17 rokov a uprimne, lutujem ze som nesla skor. Ked som sa videla pred a po normalne som sa zhrozila ako som vypadala pred tym. Chalani sa mi zvykli aj smiat, stavim sa ze toto bol jeden dovod. Avsak v tej dobe som sa nemalovala, a preto som sa do zrkadla divala len letmo. Vdacim sestre ktora mi otvorila oci ked mi povedala ze vyzeram ako Brežnev :D .. ja to proste tak mam, rychlo mi rastu chlpy v podstate skoro vsade a hlavne na bruchu takze to obočko by ste vtedy fakt nechceli vidiet.
Takze kedy uznas za vhodne, vtedy tam chod. Ale sama to neskusaj pre istotu.

Svetluskaa

Netrhaj si ho! Ja ked som bola v tvojom veku tak bola moda trhat si obocie na tenko. Pod tlakom okolia som si svoje prirodzene huste obocie zacala trhat. Najprv len trochu, potom na stale tensie a tensie, vtedy sa to tak nosilo, dokonca mi ho ludia chvalili. Teraz sa snazim nechat si ho dorast, no su miesta kde mi uz nerastie. Neurob tu istu chybu, netrhaj si ho. Najkrajsie obocie je to ktore mas take ake je. Prirodzene cloveku najviac pristane :)

JEyr

Neexistuje nejaky najvhonejsi vek na trhanie obocia, ja som si ho sice v tvojom veku netrhala ale holiala som si si nohy a farbila vlasy. Ak si ho chces vytrhat urob to ale urcite nie same, chod ku kozmeticka sak to stoji 3-4 eura, potom si mozes uz aj sama trhat. Kozmeticka ti urobi pekny tvar na prvy krat. Ale pocutaj s tym ze prvy krat to bude pekne bolet, po case si zvyknes. Najlepsie je trht chlpky v smere rastu vtedy to boli menej. :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

nicollette12

To je strasne skoro, urcite si ho netrhaj... ja ked som mala asi 16-17 som si ho skusila prvy krat trhat a dopadlo to velmi zle, jedno som mala pekne vytrhane, na tenko, ako vtedy skoro vsetci nosili, a to druhe som vytrhala do hranata, doteraz neviem ako sa mi to podarilo ale vyzeralo to ako keby som stale nadvihovala obocie.... a potom veeelmi dlho trvalo kym mi narastlo do normalneho tvaru, kedze som si ho stale vytrhavala, no nedalo mi to pokoj../ lebo potom ked dorasta tak to vyzera strasne... a teraz ho mam uz konecne pekne, davam si na to pozor tak chodim do salonu na obocko radsej :)

ella811

Takže sa určite poraď a s tým ako na to ti poradia, ale proste zachovať tvar, ktorý to obočie určuje, tak to domyslieť, aby sa hodil tvojmu typu tváre a tebe, netrhať po viacerých, ale po jednom chĺpku. Opatrne a jemne a neodporúča sa trhať z hora, ale to ide aj o to podľa mňa, ako ti rastie. :-)
Pekné sviatky a veľa vody. :-)

ella811

Ahoj, no keď nevieš ako na to, tak radšej sa poraď s mamkou, alebo ku kozmetičke choď. Ja som myslím si ho vytrhala v 12-13? Skôr 12. No asi mi to vtedy veľmi nepálilo, lebo jedno bolo iné ako druhé. :D Akože lol, ale pôsobilo pekne upravene, aspoň keď si pozerala zo strany. Mamka zhrozená bola, ja som potom si ďalej trhala, keď som bola sama...Potom mi začalo zmýšľanie lepšie fungovať. Keďže mám od prírody tmavé, pekné a husté obočie, prestala som si ho trhať asi v tých 12 ešte, možno už 13. Také dva rôčky už si ho netrhám, mám ho pekné, husté, maximálne nejaký chĺpok si vytrhnem, ktorý mi vadí a samo sa mi sformovalo. Mne ide prirodzene husté obočie. Vyzerá, akoby som si ho dokresľovala, čo našťastie nie som nútená robiť. Plus mi ani nerastie už, iba tam kde je ten tvar, okolo, alebo medzi obočím, žeby mi zrastalo, tam mi ani nikdy nerástlo. Tak ja som sa poučila, tak ti radím jemne iba, ale zachovať tvar, aký máš a poraď sa s mamkou, odborníčkou, alebo nejakou osobou, čo sa viac do toho vyzná. Nezabúdaj, že obočie máš iba jedno a robí tvojej tvári nezameniteľný pohľad a dopĺňa celkový výraz tváre. Tak nieže si to poničíš. Prirodzenosť sa teraz ráta, tak opatrne na to choď keď už. Keď to ale nie je nutné, tak ani zbytočne netrhaj. :-)
Veľa šťastia.