Nie je nič horšie ako sa zaľubiť do spolužiaka...
A ešte k tomu keď sme úplne rozdielni. (Ináč máme 16).
Ja som slušná, trošku hanblivejšia povaha
A on ukecaný, stále robí problémy v škole, vyrušuje a dovoľuje si ku každému.
Spoločnú vec máme asi takú, že aj on sa dobre učí tak ako ja.
Ale nechápem ho. Vraj má nejaké mladšie dievča, s ktorou si píše a tak, ale stále "pokukuje" po mne. Jednoducho stále. Ale aj predtým mal nejakú... Mám z toho taký pocit, že stále musí mať niekoho, lebo si potom pripadá ako chudák... Dievča, ktoré sa mu aspoň trošku páči, tak hneď to na ňu skúša (vrátane mňa, na mňa to skúša stále).
Keby bol normálny tak možno... ale to mu nepríde trápne ? Má niekoho, ale skúša to na iné baby.
Je to strašne ťažké ignorovať ho a snažiť sa nevšímať si ho, keď sa páči aj on mne... ale vždy si poviem že si zaslúžim lepšieho.
Aj keby som s ním začala chodiť a potom by som sa s ním rozišla napríklad tak on je taký typ že by ma začal ohovárať pred celou školou. Chcel by sa mi pomstiť. Veď aj teraz, keď vidí v škole že si ho nevšímam, tak začne hovoriť niečo hnusné o mne = začne nenápadne zapárať. Vidím, že ho hrozne ničí to, keď ho nejaká baba odmietne. A namiesto toho, aby hľadal chybu v sebe tak nie, on sa ide radšej pomstiť :(
Vraj aj na základke mali s ním problémy.
Neviem čo robiť. Keď sa fakt nezmení tak vydržať s ním 4 roky tu na strednej bude katastrofa.
Zakomplexovaný spolužiak
ignoruj ho traposa...
Mal by mu niekto dohovoriť, presne tak no
AchChlapce to ma vobec nezaujima.
TutanchámonxD - Vidíš, to je ono. Tak sa mi páčiš. :-)
Zakladateľka témy - Toho primitíva si nevšímaj aj naďalej. Neznášam tie tipy chalanov. Sú drzí, úchylní, nevychovaní a myslia si, že sú frajeri, borci, že im patrí celý svet. Poviem ti, kto skutočne sú. Sú to úbohí, nevyzretí, primitívni, úchylácki imbecili. Nič viac. Takých si netreba všímať. Ja by som sa do takého chalana NIKDY nezaľúbila a aj keby, tak by ma svojím správaním ihneď tej zaľúbenosti zbavil. Môže byť pekný, ako chce. Keď je tupý, srať na ňho.
Je to obycajne rozmaznane nedozrete detsko, ktore si mysli, ze mu patri cely svet. Asi by mu bolo dobre dat cez drzku, aby sa zacal chovat ako pomaly dospely clovek. Kasli nanho. Najdi si chalana, ktory ta bude milovat uprimne a od srdca a nie dakeho suknickara.
Veď dobre robíš, nevšímaj si ho. On po čase prestane (možno).
Ale keď sa mu veľmi páčiš, tak sa obávam, že neprestane no.