Ahojte chcem sa spýtať.. som deviatačka a hlásila som sa na umeleckú strednú školu strašne som sa tešila a celý život sa tomu venujem no napriek tomu ma nezobrali.. či už to bolo kvôli tomu že sa tam hlásilo vela detí alebo kvôli známkam ktoré som mala veľmi zlé :( mi nepovedali.. no dať si inú už nemôžem a plakala som strašne a snažila sa aby som sa tam dostala no márne.. :(( preto sa chcem spýtať že keby idem na strednú a neni to umelecká môžem nejakým spôsobom prestúpiť? (zopakovať si talentovky alebo dačo také..) a ak hej z akej školy sa na umelckú prestúpiť dá? či to je jedno? a je to vôbec možné mám ešte šancu? a budem musieť opakovať ročník alebo v pohode pokračovať v štúdiu?? budem rada ak mi pomôžete vymysliet nejaký alternatývny spôsob sa tam ešte dostať mám čas si ešte dať nejakú školu no nemôžem už talentovú akú by ste mi doporučili aby bola šanca sa tam ešte dostať?? chcem sa tomu vážne venovať kreslenie je môj život a nechcem to vzdať a učiť sa niečo čo ma nebaví len kvôli tomu že ma nezobrali.. ak je šanca budem sa snažiť viac len sa chcem spýtať či naozaj je???
-Dakujem pekný deň ;)