Pomoooc. Strasne milujem moju babu, ale necitim to medzi nohami, ale v hrudi. Take teplo a euforiu, ked som s nou, ale pokus o milovani konci fiaskom - nepostavi sa mi. Predtym som mal baby, ktore som mal rad, ale toto co citim teraz som nikdy k ziadnej necitil. S tymi predtym som ziadny takyto problem vobec nemal. Skor naopak - vecne nadrzany, ale teraz mam pocit, ze ona je anjel a do takej nadhernej bytosti predsa nestrcim vtaka - tak to citim. Ona ma podla mna pocit, ze ma nevzrusuje. Co mam robit? Mam 24 rokov.
Nie som schopny eremcie kvoli zamilovanosti
A to som si myslel ze som sam :) mile.
Ja ťa asi chápem. Zažil som čosi podobné. Je to o tom, že ona ťa nepriťahuje tak ako iné ženy, ktoré ťa priťahovali vtedy.
Tie predtým ťa sexuálne prťahovali, táto ťa ale priťahuje duchovne. Je to taká krásna chémia. A myslím si, že by si sa rozhodne nemal nikam ponáhľať. Tiež si myslím, že keď si s ňou, tak ťa to viac ukľudní,ako keby si bol s tými, čo si mal predtým.
Tomu sa hovori silna duchovna laska!
Konecne jeden co viac miluje srdcom ako vtakom!
Palec hore!
Toto je prava laska, blahozelam a neboj pride aj to druhe len sa dalej zpoznavajte ;-)
To je nahodou pekne :) asi si sa naozaj zamiloval prvy krat, no zrejme to je tym., ze na to este neprisiel spravny cas... aspon z tvojej strany.. skus jej to nejako vysvelit, ze potrebujes viac casu na to, lebo sa na to este necitis... ak je naozaj taky anjel tak to pochopi :) a ak by to pretrvavlo dlhsie, tak skus sexuologa, zrejme mas v sebe potom nejaky blok.... vela stastia...