ked sa sprava ako retard

Príspevok v téme: ked sa sprava ako retard
recaptcha

Uz ste niekedy mali pocit pri zene, ze sa pri nej musite naschval spravat jak original retard, pricom den predtym ste to vycitali jej len preto, ze nereagovala tak jak ste si priali? (zvukmi aj pohybmi tela)

Co tym ten chlap moze sledovat? Ze sa ona uvedomi alebo potrebuje facku, kedze ineho zaujmu sa len tazko docka?

recaptcha

Inak on akoby v tomto provokuje aj ine zeny akoby takym sposobom s nimi dochadzal "ku stretu" ci uz slovnemu alebo dotykovemu a ja mu to potesenie z toho "stretu" nchcem dorpiat, lebo sa mi hnusi, ze by v tom potom pokracoval s tym, ze "vie ako na mna"....nechcem, aby sa mi podarilo vyburcovat ma k tomu, ze mu zacnem nadavat (jak by mu nadala kazda ina) alebo ze ho dokonca buchnem, len mi je v tje chvili skoro az do placu a tvarim sa, ze trucujem a chcem v tej chvili od neho co najdalej utiect, lebo inak si s tym poradit nedokazem.....utok alebo utek. Vo fantazii nanho utocim, no v reale od neho utekam, lebo ako vravim, nechcem mu dopriat to potesenie, ze ma vytocil. Pozname sa uz skoro rok, no chcem sa vratit tam, kde sme boli na zaciatku, cize od neho celkom bocit aj ked sa mu uz mozno zdalo, ze sa mu podarilo "ochocit" si ma, kedze obcas s nim komunikujem aj normalne a to je asi chyba. Nemala by som vobec a uz asi ani nebudem.

recaptcha

Aj si uvedomujem, ze nanho mozno posobim ako male ufnukane decko, lebo mi to uz neraz povedal, ale to si fakt mysli, ze takym spravanim voci mne sa nejak zmenim alebo mi chce len ublizovat, lebo sa mozno nudi?

recaptcha

xy1, mne to pride divne aj v tom, ze podobne sa ku mne v minulosti spraval aj iny muz (tiez na urovni pubertiaka, hoci mal okolo 30-tky), ale ten ma predtym nebalil, len proste v praci za mnou prisiel a robil ksichty jak retard. Ja si myslela, ze tak posobim nanho a ze ho to na mne stve, proste behom komunikacie so mnou (alebo skor nekomunikacie, lebo sme sa v podstate vobec nebavili) ci na jej zaciatku sa takto zacal spravat. Mna vtedy napadne, ze chce asi facku, ale je mozne, ze by chlap ozaj chcel dostat facku od zeny s kotoru nic nema a mozno po nej tuzi?

D3alfa, nenecham si od neho, aby sa ma dotykal...ona sa ma chce akoby dotknut tym jeho spravanim voci mne (akoby ma cielene ponizoval) a ja mam chut mu jednu vrazit, no nechcem sa k tomu znizovat.

D3alfa

a ešte sa ti aj hnusí... tak to je stratené... a ty si to tak necháš, aby sa ťa ďalej dotýkal? ja toto nepochopim...

recaptcha

mam chut mu na to povedat:"ja mozno retard som, no ty si patnasobny a este korunovany vol k tomu.", no asi sa mu budem len vyhybat a obracat chrbtom bez jedineho slova

hnusi sa mi, ze furt na mna nieco skusa, no nikdy sa nedozvie, ze sa ma niecim dotkol - ani predstieranym zaujmom a ani tymto arogantym sposobom, pricom caka jak zareagujem a asi o tom rozprava aj inym kolegom