7tt + Duphaston

Príspevok v téme: 7tt + Duphaston
Simi30

Ahojte.
Minulý týždeň som bola u Dr., kedy mi potvrdil tehotenstvo a spravil rýchlo aj preventívku. Povedal, že následné špinenie nemá nič spoločné s tehotenstvom a môžem byť v klude. Toto špinenie však neprešlo ani po 3 dňoch a napriek tomu, že bolo mierne (1-3x za deň som si všimla jemno hnedé na WC papieri), rýchlo som utekala k Dr. Povedal, že všetko je OK, aj podľa ultrazvuku a že toto sa na začiatku stáva, lebo embryo sa stále usádza v maternici, čo môže mať za následok špinenie atď. ALE predpísal mi Duphaston a rovno tri krabičky !
Čítala som na nete väčšinou dobré ohlasy, veľa ženám pomohol donosiť dieťa. Doteraz som sa cítila úplne super, ale teraz mám v hlave len najhoršie scénare a som psychicky úplne v riti......

Simi30

Ďakujem. Lebo mne sa to špinenie od včera ešte zhoršilo, zosilnelo. Aj som vyhádzaná, ako keby mám dostať menzes. Lebo keby nie som tehotná, tak už by som podľa cyklu mala špinenie a budúci týždeň menzes. Čítala som, že to telo niekedy robí, akoby pseudo menzes, keď to je v tom cykle, kedy by ho žena mala mať. Snažím sa byť v kľude, len akonáhle nemám čo na robote, tak mysel si robí svoje :(

mmoonna

Ahoj, ja som mala špinenie pri obidvoch tehotenstvách. Pri tom prvom mi tiež predpísal nejaké lieky, už si nepamätám, či to bol Duphaston alebo niečo podobné. No a ja som to brala až do 20tt., aj keď špinenie mi prestalo asi po týždni. Pri tom prvom tehu som špinila cca v 9tt, pri druhom v 12 tt. Pri tom druhom tehu mi už lieky nedal. Obidve deti sú riadne v termíne, takže hlavu hore, nič sa nedeje :)