Byvaly?

JEyr

Len provokuje aby si zanim doliezla a on sa potom mohol hrat na pana boha. Potrebuje si dvihat ego. Trapko. Ignoruj ho. Zablokuj si ho bud hnusna aj ty a hlavne mu nepis nebud naivna.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.

Lena18

Pretoze m zly den a zacal ze ja som namotala jeho nie on mna a taketo a nejak sme sa pohadali velmi.. a on teraz toto robi...

Lena18

Nie nie.. my sme sa bavili dlho asi 6 aleno 7 mesiacov.. a bolo to krasne.. len proste jedn den mi este lasku vyznaval.. a druhy sme sa pohadali a pobedal ze takto to bude lepsie.. lebo mi ublizi a tak... ale stale mi snapuje posiela nieco na ig.. dokoca volal kamosovi ci aom sla do mojej oblubenej kaaviarni lebo ootreboval nieco odtial ze ci ma stretne alebo akor ma asi nechcel stretnut...

natalia-7

ak som to správne pochopila - "chodili" ste spolu 1 deň?? v 1.deň ti vyznal lásku a hneď na 2. deň ti povedal, že bude lepšie keď sa spolu nebudete baviť? ak áno, tak to by som ani bývalým nenazvala.. hm... a ani by som nechcela aby sa vrátil. je to nevyzretý človek, pri ktorom by si nakoniec aj tak zažila sklamanie...
mimochodom - udal aspoň dôvod prečo by ste sa nemali baviť?