tecfidera skusenosti rs

Reny92

Ak by na túto tému niekto natrafil tak doplňujem info. Tecfideru beriem už pomaly rok a som spokojná. Zo začiatku červenanie, občas aj tráviace ťažkosti ale to si človek odsleduje a časom vie čo má robiť aby to eliminoval na prijateľnú úroveň. Všetko záleží na človekovi, na stravovaní a pod.

Tn

Ja som zacal uzivat dnes tecfideru 120mg a v pohode az na to ze som po 5 hodinach od uzitia cely zcervenal az zbrontovel zacalo to krkom pleciami tvar mi horela, pocit palenia a tepla po pol hodine som uz bol cerveny na celom tele brucho chrbat ruky nohy. Dal som si zodac a do 2 hodin to pekne stiahlo. Tak uvidim ako to bude pokracovat.

Vikky

Ja som začala brať Tecfiderru pred dvoma týždňami. Prvý týždeň som brala len 120 mg dvakrát denne a teraz už beriem 240 mg dvakrát denne. Snažím sa aby som pred tabletkou niečo zjedla napr chlieb s maslom a tak zapila tabletku. A dodržiavam časový odstup 12 hodín. Neviem ešte porovnať ako mi je, ale možno neskôr. Dúfam, že bude dobre tak vám držím palce.

Reny91

ahoj, ja skúsenosť nemám ale v máji mám začať liečbu s týmto liekom. Podľa študovania na nete mám z toho zmiešané pocity. Už si začala či len máš začať?