Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Borelióza

Príspevok v téme: Borelióza
Mia1988

Dobrý deň,chcem sa opýtať,či mi vznikne nárok na polovičný invalidný dôchodok,keď sa liečim na lymskú boreliózu?liečim sa už tri roky cez infekčnú ambulanciu už tri roky a nič nezaberá.Mám odvtedy zničenú imunitu a stále pnkujem,a teda som viac doma ako v práci.Taktiež mi odchádzajú kĺby,čo aj dostatočne cítim na sebe,stále som čoraz viac unavená.prosím Vás poraďte mi ako mám ďalej pokračovať?

Lion7845

jajuskab... Borelu co mas mas zrejme slabu, nic hrozne... Ono zalezi velmi od toho aku mas imunitu - od detsvta a aku bombu infekcie dostanes, ak dostanes bombu ako ja, to znm. borela, bartonela, ENCEFALITIDA !!!! + kadejaka dalsia haved a poopritom mas slabu imun od detstva je podla teba kde ? NO V PORIADNEJ RITI. A tu ti uz lekari statni lekari nepomozu, ich liecba je ROZHODNE SLABA A NESTACI. A ked sa na to ako pises na tie ATB vyprdnes a verim lekarom ze je to psych povodu alebo co, tak postupom casu ide do prdele hlbsie a hlbies a z tej prdele sa uz len VELMI VELMI tazko vysekas a nepomoze ti nik ani Pan Boh. Ti co to prezili, resp. prezivaju vedia o com pisem ale ti co to neprezili skoda reci. Borela nieje iba o boleni kolienka, rucicky a podobnych SPROSTOSTI. Ked ti prejde do mozgu si v RITI !!!! Cely zivot mas v RITI, fungovat sa sice da, ale je to IBA prezivanie zo dna na den a cakanie na to ze pride den kedy konecne TA NEBUDE nic boliet, nebudes mat tie skurvene kokocke stavy ako ozrata a podobne, lenze ten den nepride a je to horsie a horsie... A rozhodne lepsia strava alebo co ja viem aka picovina ci tu namiesto brania 7 ATB denne NEPOMOZE !!! BODKA.

jajuskaborelka

mam ju aj ja, tri roky- chronicku, liecim sa tiez na infektologii, kazdy raz mi daju iba nejake ATB, vraj to staci,ale neuspeješ, ja som tiez uvazovala nad invalidnym, nedaju mi ho, ved predsa chodím! a mam ruky zdrave, nemam co byt chora nie? A ani tebe ho nedaju, mozes hovorit, ze ta bolia klby, haha :D tosom skusala aj ja, bez sance je to.
A prosim ta, neliec sa viac atb, ved aj tak vidis,ze to nepomaha, stale je to o tom istom, furt to mame v tele,ani mne nepomahaju...a zbytocne si nenic imunitu,a pls nepocuvaj ludi,kt. ti kazu jest 7 atb za den, lebo sa otravis !!a nenavratne si znicis organizmus, to pisu uz iba ludia,co asi nemaju co stratiť. Ja osobne by som sa nikdy nepustala do niekolkokrocnych atb protokolov nechcem sa otraviť. Dost mam znicenu imunitu borelou-ale atb ju nenapravia- konzultovala som borelu s odbornikmi, neilen z SR, CR, ale aj zahraničia, mam znamych doktorov v zahraničí. Metoda rocnych atb je kvalitny nezmysel. max 6 tyzdnov sustavnej liecby doxycyklínom( ev. minocyklinom).
Plus vsetky prirodne dostupne zdroje a buhnerov protokol bylinny a pod.
Netrav sa liekmi. ja som najdlhsie na borelu brala lieky 6 tyzdnov...a aj tak ju mam :D takze ber to tak, budes ju mat natrvalo,a ID ani necakaj, ani ja uz nic necakam....

Lion8754

Ahoj, narok na ID zial nemas, na boreliu nie. Ale sanca je a to taka, ze musis mat uz nasledky. S tym, ze ta boli rucicka, nozicka alebo podobna PICOVINA neuspejes !!!! Ani len sa o to NEPOKUSAJ. Musis mat nasledky, vtedy sanca je. Ja mam podobny problem od roku 2013, ale ja mam neuroboreliozu s nasledkami uz - - - neskoro som zacal liecbu - az po 2r u dr. v BA...Mam uz lezie na mozgu + poskodenie mozgu - mri nalezy atd... A ak sa predsalen chces pokusit o ID, tak si to poriadne premysli co tam povies lebo ako som pisal, ked tam pojdes s tym, ze ta boli toto, hentoto tak ta rovno vyrazia. Najprv zacni u psych. toto je jedina sanca ako dostat ID na SK... Inac neuspejes. A predpokladam, ze to na tebe ani nevidno, zeby ti nieco vobec bolo, vsak ? Kolko mas rokov ? Ja 31 a na mne to uz vidno, ze ma borela doslova dorazila, liecbu idem vkuse, protokol atb + podpora imunity, tu mam v haji... Protokol atb je, to ze denne, DENNE ides min. 7 ATB !!!! Jedny ATB na chron. neuroborelu nestacia a nestacia ani infuzie ceftriaxonu a picoviny ako ATB ta znicia a podobne, neber ich .... je TOTALNA HOVADINA, jedina moznost ako sa z toho VOBEC niekedy dostat su ATB, protokol ATB... ak ti borela napadne IS a znici ho, si v PRDELI, poriadnej PRDELI a znej sa uz NEVYHRABES.

Mia1988

No ja sa liečim priamo v nemocnici na infekčnom oddelení a nevedia si dať rady so mnou.Neviem ako to je ale mám aj jednu známu ona to má tiež,a jej ho dali,tak sa preto pýtam,lebo očividne to nie vždy dajú každému,no čo ti poviem blbé Slovensko

jana52

ahoj a u koho sa liecis? S tym invalidnym je to neskutocne tazke u nas moc by som sa nato nespoliehala kamaratka ma vazne zdravotne problemy umely klb a kompetentny jej to neskutocne komplikuju..