Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nenávistná svokra

Príspevok v téme: Nenávistná svokra
Nevesta57

Neviem co a ako. S priatelom som uz tri a pol roka a jeho rodicia od zaciatku nasho vztahu nie su spokojny, ze si ma vybral (to este nevedia ze ma poziadal o ruku.) Problémy s jeho rodičmi zacali uz v prvy den návštevi. Ked som odisla tak priatelovi "akoze tajne aby som o tom nevedela" mama vypisovala smsky ze od kial mam take topanky ze isto mi ich on zaplatil a podobne. ( V tu dobu som mala dve roboty). Toto sa stale opakovalo matka prevazne mu vykrikovala ze mi kupuje oblecenie isto lebo mam krasny satnika toto vzdy ked som bola na navsteve tak potom smsky hned ako sme vypustili päty z domu ze ma isiel zaviest. Vymýšľala si ze za nou chodia ludoa a vravia aka som ku#a a cura a neviem.co vsetko a toto mu vravela. Taktiez jeho maly brat mi bonzol ze on ma ma rad a ze mu je luto ze ocko na mna slaredo nadava ze jeblina.

Nemaju dovod si to mysliet. Mam 24 študujem posledný rok na výške, zároveň aj pracujem v obdbore a od 16 rokov mam.pravidelne dve brigády okrem toho aj prednášam pre decká v rôznych krízových centrách. Moj hendikep za ktory ma odsudzujú je podla mna to ze moja mama a jeho boli z rovnakej dediny a moja mama je dva krát rozvedená plus moj priatel aj ja sme mali prve lasky z rovnakej dediny ako bývame. Cize moj prvý priatel bol z rovnakej dediny. Tak mam pocit ze toto nevedia prežiť alebo ja uz neviem. Niekedy mam pocit ze na mna matka jeho ziarli. (Dozvedela som sa ze robila peklo aj jendej jeho byvalej) Myslela som si ze to prejde e po tych rokoch ale nic. Teraz som u nich bola na návšteve a priatel prisiel z prace akurát tak sa isiel osprchovať a nechal ma samú v izbe a otvorené dvere mi nechal. Iba zdola počujem ako došiel ujo a nieco chcel povedat a tetka mu sepka : " A buď ticho hej lebo Zuza je hore." My doplo zev tej domácnosti sa o mne pekne asi nevraví.

Je mi to luto :( aj sa ku nim miko spravam som.zdvorila vsetko ale neskutočne ma zranuje ze ma maju za handru :( potrebovala som to niekde napísať vobec neviem ako sa mam ku nim správať aj teraz priatel ma narodky a idem tam uz teraz mam krce.

Nevesta57

Ďakujem za krásne reakcie :) Veľmi ste ma povzbudili to zvládať so sebavedomím a držať si hranice lebo po pravde som už z toho bola psychicky na dne a snažila nejak zapáčiť jeho rodičom. Ale presne, ja to nemám za potreby. A nie som bezchybná mám veľmi veľa chýb urobila som za svoj život i zlé rozhodnutia ale kto je bezchybný a ani takou byť nechcem mám rada svoje chyby. Možno to z príspevku vyznelo ze sa chvalim ale to som skôr chcela poukázať na to, ze jeho rodičia nemajú dôvod sa takto ku mne správať

Kukurickazlta

Je to tak. Kto si nevazi dobru zenu/nevestu dostane este vacsie zlo a bude trpiet on, tak ako svojim spravanim tyral toho dobreho, ktory mu nic nerobil, nicim sa neprevinil, len tym, ze miloval jej syna.
Svokry su smrt. Matka, ktora miluje svojho syna je rada, ak si najde zenu, ktora ho miluje. Toto su chore individua, ktore manipuluju svojimi synmi ako handrami a chcu ich vlastnit ako vec. Je im uplne jedno, co bude s ich synom po ich smrti, ci ostanu sami, lebo ziadna im nebola dost dobra. Muz by si mal stat za svojou zenou, tak, ako si ona stoji za nim.

Januliacik35

ahoj mila nevesta. Mne takato svokra znicila manzelstvo. Urcite neobvinuj seba si super baba mas velmi pekne aktivity. Proste pre niektore prastene zenske nebudes nikdy dost dobra keby si bola aj najsnazivejsia najlepsia baba pod slnkom. Najlepsie je naozaj sa takym ludom vyhybat ine nepomoze pretoze ich nezmenis . Mas len 24 ak by vam to nevyslo nevesaj hlavu si mlada najdes si aj noveho partnera ked budes chodit do spolocnosti. Ja som si po rozvode nasla konecne chlapa ktory za nieco stoji. Byvaly daval presne takej istej mame vo vsetkom za pravdu az nas rozdelila nikdy sa ma nezastal aj ked som mala dve roboty a domacnost tip top vzdy uvarene, ozehlene oprane a upratane. Bola som pracovita , nekonfliktna spolocenska nevesta ktora vzdy pomohla. Ale svokre mojho byvaleho sa to vsetko vratilo. Exmanzel sa ozenil druhy krat a ma riadnu rafiku ktora sa chodi bavit s kamoskami stara sa do financii rodiny a svokra je z nej nanervy.

Matyo

Nebudú to dobrí ľudia, takých sa treba strániť a nenavštevovať! Hlavne sa im nesnaž dostať do priazne, pretože sa ti to aj tak nepodarí a oni si to ani nezaslúžia.

Keita

NICOL dotycna nie je voci tebe agresivna, nedomyslaj si. Iba napisala pravdu. Proste si si to autorky rypla, aj ked nik nevie preco. Jedine, ze by si chcela vyvolat spatnu reakciu, ktoru si aj dostala. Ale v konecnom dosledku, naozaj uplne zbytocne, kedze nepoznas pozadie pribehu a nemozes odsudzovat na zaklade svojej skusenosti z inej temy.

nicollette12

Lucluc - na zaciatok ti iba napisem, ze tvoju reakciu na moj prispevok som neprecitala ani do polky, lebo nebudem citat komentare agresivnich ludi a kazit si den :) dalsia vec, ja som napisala iba ze ani ona nemusi byt bezchybna, lebo ked som citala na tomto fore aj kopec starsich prispevkov na tuto temu, tak sa autorka opisovala ako bezchybne pomocne dobrosrdecne slniecko a nakoniec vo vela prispevkoch vysvitlo, ze aj ona robi urcite veci alebo robila, ktore ovplyvnili vztah svokry voci nej.... to je vsetko ... takze tieto tvoje rozpisovacky nepotrebujem, ale akceptujem, aj ked som si to ani neprecitala :)

bonwo

Povedal by som to tak, málo kto vychádza so svojou svokrou dobre. Treba ju akože vnímať, no rozhodne si netreba nechať skákať po hlave

Lucluc

nicolle - čo prosím? že taká perfektná asi nebude? sorry, čo ej toto za pi*ovinu? zvyčajne nereagujem, ale toto mi proste nedá. takže keď sa nájde nejaká striga chorobne pripútaná na svojho syna a bude ohovárať jeho priateľku, istotne si to tá baba niečím zaslúžila a taká pefektná asi nebude? no poviem ti šokujúce tajomstvo - NIK nie je perfektný. ale vopred si zaškatuľkovať osobu ako sviňu z toho dôvodu, lebo začala chodiť s jej synom - to, myslím, každému zdravému človeku dopne, kde asi bude pes zakopaný. žiaľ, takíto diskutujúci ako ty to pochopia až na vlastnej koži.
k autorke - či Ty náhodou nechodíš s mojím bývalým. hlúpy vtip. :) zažila som presne to isté - mať ma v živote nevidela, náš prvý kontakt bol po telefóne a ako prvé sa ma spýtala, či jej nezneužívam syna. seriózne. ostala som ako obarená.prišla som k nim (na jej pozvanie tiež) a pár dní po odchode som sa dozvedela, že som tlstá, ceckatá a "pre takú h nevychovala". áno, takto nezmýšľajú len deti v materskej škôlke, ale aj dospelí, ktorí zožrali patent na rozum. najväčší problém však bol, že môj milý bol z priam fanatickej katolíckej rodiny (takí tí, čo by ukameňovali blížneho, lebo nešiel v nedeľu do kostola) a ja som nebola pokrstená. takže dostal bohatú zásobu rád, ako môžem byť neviem aká príjemná, ale skôr či neskôr by bol nešťastný a neklaplo by nám to. chyba očividne nebola vo mne, pretože môj drahý mal bratov a dlhoročná priateľka jedného brata bola (na vlatsné uši som to počula) kurva, ktorá si ho vydržiavala len na sex (sedem rokov, rozumej), pretože milému bratovi pukl nervy a presťahoval sa za ňou. dotyčná slečna bola teda tiež ku*va - problém bol tentokrát tiež vo výzore (paradoxne, narozdiel odo mňa bola maličká, brunetka, štíhla, ale čo na tom záleží? tiež predsa bud. svokričke kradla syna) a v tom, že síce bola kaotlíčka, ale nie hentakej radikálnej fanatickej sorty. ďalší brat detto - priateľka bola kurva, pretože pracovala v bare a bola z rozvedenej rodiny - isto sa to skôr či neskôr prejaví v génoch a rozviedli by sa. :D
autorka, nie si v tom sama. jediné, čo ti môžem priať je, aby tvoj milý bol chlap na správnom mieste, stál si za tebou, videl, akej skutočnej nátury sú jeho "milujúci blížni" a nenechal sa nimi odhuckať, ako sa nechal ten môj. a osobne radím odsťahovať sa od hentakej strigy čo najďalej.