Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevinná jemná kvetinka

Príspevok v téme: Nevinná jemná kvetinka
Jemnykvietok

Ahojte. Je dobre,ked sa k vam sprava frajer ako k jemnej kvetinke,ktoru treba chranit?
Moja kamoska tvrdi,ze ked toto robi frajer,tak za chvilu ho to omrzi. Ze sa musim zmenit,aby ma bral ako silnu zenu.
Podla mna je zlate,ked mi pomaha,ked nechce,aby jeho kamarati predo mnou nadavali alebo fajcili,ked mi dava svoju mikinu ked mi je zima a pod. Myslite,ze mojej kamoske sa paci a vravi mi to len preto,aby nas vztah rozbila alebo ma pravdu?

nicollette12

Jemnykvietok - ale to neznamena ze teraz aj ten tvoj ta bude mlatit hlava nehlava, existuju aj vynimky, ale pisem to pre istotu, aby si mu hned neskocila na vsetko... a uz len z toho od kolkych zien som to uz pocula, tak neprikladam moc sance ze ten tvoj bude iny, ale zaujimal by ma vas vek, obidvoch, ci uz mate nejake vztahy za sebou, alebo ci ste este mladi...

Anonym_93436

Myslím že ta tvoja kamarátka trošku žiarli ...
Láska je už taká , keď si nájdeš dobrého chalana tak nebude logicky chcieť aby ti niekto alebo niečo ublížilo takže to milé správanie tam bude na mieste. Spomenul som si na jeden pekný citát : Správaj sa ku mne dobre , ja sa budem k tebe správať ešte lepšie.

nicollette12 - trocha kruté ale tak máš pravdu , treba si dávať pozor.

pedag

Divočina, tvoje kilá navyše, históriu prepíše.
A čo takto trampolína? Jump, jump? Alebo pome spolu, však niekoho tým na východe isto potešíme, tí sú zvyknutí.
www.youtube.com

nicollette12

Takze takto moja, neviem kolko mas rokov, nepoznam toho chalana, ale co viem tak to je to, ze tvoja kamaratka urcite neziarli, praveze ma pravdu by som povedala, mala by si mu ukazat, ze nie si jemna kvetinka, ktora vsetko povoli, prepocuje, radsej bude ticho ako keby mala vyjadrit v niecom svoj nesuhlas, to potom ta mozem uistit, ze ti bude ochvilu skakat po hlave a bude si s tebou robit co chce... teraz si ta skusa, preto je taky mily, asi ste na zaciatku vztahu, tak sa chova tak ako sa chova, ale uvidis neskor ako sa vykresli... niekedy takito milucki, laskavi, uzasni muzi, ktori sa takto chovaju na zaciatku sa potom vykreslia na takeho, ktoreho ani nespoznas, poznam x zien co tiez mali takehoto "pana dokonaleho" na ZACIATKU vztahu, no po pol roku ako keby to ani nebol on, nemal ani problem zbit zenu, vacsinou su to agresivni muzi, preto to prehnane staranie sa o teba a preto mu na vsetkom tak "naoko" zalezi, aby si mu to zhltla a ked uz bude vidiet ze ta ma celu a neodides od neho, tak zacne sa ukazovat jeho prava tvar... ale ty to budes mat potom pekne tazke, lebo budes slepo zamilovana bohuzial.....

divocina1

to by som sa aj ja chcela cítiť ako jemná kvetinka aspon by som vyhrala v myšlienkach nad kilami :-D ešte nájsť nejakého amanta ktory mi to umožní :-)

pedag

Možno to robí neúmyselne preto tak, aby si z nej spravil podriadenú princeznú, lebo to tak chce mať. Vo vzťahu podľa mňa je vždy niekto dominantný a ten druhý subdominantný. Ak sú dvaja dominantný, tak to môže končiť aj "defenestráciou" taniera špagiet na hlavu ex partnera zo siedmeho poschodia v prípade potreby dať si niečo na večeru:-D Každý to má zariadené inak.

Dndjskenfnckwmw

Ahoj,zlatko. Takže, tvoja kamarátka asi žiarli. Pretože ak sa takto muž správa k žene,je to hrdina. Pekne sa ho drž, dávaj mu najavo svoju lásku (no primerane) a s tou kamoškou by si sa mala porozprávať, prípadne ju odkopnúť. Ale tvoj chalan je podľa tohto zlatý a máš šťastie,že si našla práve jeho ;) držím palce