Ahojte. Je dobre,ked sa k vam sprava frajer ako k jemnej kvetinke,ktoru treba chranit?
Moja kamoska tvrdi,ze ked toto robi frajer,tak za chvilu ho to omrzi. Ze sa musim zmenit,aby ma bral ako silnu zenu.
Podla mna je zlate,ked mi pomaha,ked nechce,aby jeho kamarati predo mnou nadavali alebo fajcili,ked mi dava svoju mikinu ked mi je zima a pod. Myslite,ze mojej kamoske sa paci a vravi mi to len preto,aby nas vztah rozbila alebo ma pravdu?
Nevinná jemná kvetinka
Sa asi dobre nudis.
vobec to tak nemusi byt, muzi radi chrania a staraju sa
kamaráti/kamarátky sú, budú a boli :) ale keď si nájdeš niekoho ku sebe vtedy to je to pravé :D s kamarátkou žiť nebudeš, ale s partnerom(neviem či s týmto ale s jedným určite) áno ... tak nech sa ti do toho nemontuje :D neznášam ten typ ľudí čo nemajú čo na robote tak robia zle :D kde sú 2 šťastní nechýba im tretí ;)
Ide o to,ze nemam maminku a ta kamaratka tu vzdy pre mna bola uz snad od prvej triedy na zs. Aj na gympel sme isli spolu. Lenze,nasla som si chalana,sme spolu kratko. Milujem ho. Vsak keby ste videli ake ma oci a ked sa smeje. A jeho povaha je skvela. Je sympos,sladky,slusny a zaroven rebelko. A moja kamoska s nim nemala zadien problem. To az teraz. Z nicoho nic. S kamoskou sa stretavam stale rovnako. A viete,urcite nebudem toto preberat s otcom :D viem,ze mi ho schvaluje a aj keby,som dospela. Poradit moze,zakazat nie. Len..
Sme este v tom prvom stadiu vztahu,ked sa nam obom podlamuju kolena a mame motyle v zaludku... Preto sa pytam
nemyslim si ze toto moze byt nejake voditko k predpovedaniu buducnosti vasho vztahu. zalezi to cisto len od vas dvoch. su vztaahy kde je to tak ci onak alebo aj uplne zmixovane vseliak. nijako by som sa nezaoberal tvojou kamaratkou. daj na vlastne pocity. hlavne ale bud sama sebou vo vztahu to je velmi dolezite. chalan potrebuje citit respekt/uctu od jeho zeny ale zase on si ju tiez musi rovnako vazit, tak sa podla toho chovaj
Podla mna mozes byt rada, ze sa o teba tak stara. Zaciatky su proste take a po case to zvyklne trocha odozniet. No uzivaj si to, pokial sa da
Asi ho uz nemilujes, ked o nom pochybujes a skor davas na nazor kamaratky. Este asi nie si zrela na vztah. Odhadujem, ze mas tak 13 rokov, podla toho na co sa pytas a aky vplyv ma na teba ta "kamoska"
Inak ta kamoska je ziarliva, ale na teba, pretoze tvoj frajer ta jej kradne. Ak by on nebol mala by si viac casu na kamaratku.
So svojim priateľom si vyhrala jackpot a mlatit ta nebude, urcite nie preto, ze si ta vazi a cti. Na kamaratku sa nehnevaj, mozno si neuvedomuje co trepe, mala by ti skor povedat ze mas skveleho frajera.
Obaja mame v maji 20