Ahojte predvcerom sme mali s kamosmi trochu vypite no a boli s nami dievcata ktore nepili,.....problem je v tom ze tie dievcata mali len 14 rokov ...a sex bol nechranneny!!!! je to trestne???
mne aj kamosom je 17 a viac
sex v 14tke....
cigani? :D ze vraj diskriminovany!! aka hlupost vsak? rabovali obchody a nikto im nic nespravil, kamarata mi bili dvaja cigani okolo sla policia kukli na to a sli prec,v mojom meste im zacali staviat bytovky a zadarmo.Nic pre to nespravili.Vodicske preukazi maju hoci niektory nevedia citat a pisat, len pojde do anglicka a ma to.a ze vraj nemaju peniaze? odkial maju na benzin ked sa stale vyvazaju?
2ramirez: vymožiteľnosť je veľmi slabá. Bodaj by bolo po tvojom. Lenže všetky cigánky rodia pred 15. a nikoho to nezaujíma. Je aj zopár prípadov, keď majú deti s vlastnými, alebo zverenými deťmi.
drbe vám?čo ste pedofily,či čo...to sú len také malé kurvy
viem ze je trestny ale ze tie dievcata to vyuzivaju ked su chlapci opyty ale nie stale
sex je trestny ak maju pod 15
ja mam take skusenosti ze 14 rocne su tie ktore to chcu. nemal som ziaden stik s nimi ale na slovensku 14 rocne sa miluju ako za ligu. Podla mna su hlupe.
matser: Som zbehli lebo sa tym zivim, som pravny cakatel prokuratury za take 2 roky budem takych bastardov rad stihat pred sudom...
Teda kam to ten svet speje.
však tí chalani ich znásilnili, to len chlapec má asi pomýlené vnímanie... ktorá 14 ročná baba by chcela sexovať s ožratými idiotmi????? možno bola len niektorá fyzicky menej zdatná a preto si myslel, že sa nebránila..... toto je už veľa... dúfam, že to tie dievčatá povedia rodičom, alebo niekomu zodpovednému a strčia ťa do basy.
Ejha Ramirez je nejak zbehlí. Sedel si len 6 mesiacov, čo. Úprimne si lutoval nebol si pri zmysloch (bol si opitý) a priznal si sa. Po pol roku si bol na podmienku von nolen porozprávam chlapcom ako tam bolo. Robte to čo on. Po 6 mesiacoch ste vonku. Alebo povedzte že ste boli spitý až tak že ste nevedeli stáť a oni vás znásilnili. Možno podla vášho prípadu nakrútia film. Držím palce