Ahojte predvcerom sme mali s kamosmi trochu vypite no a boli s nami dievcata ktore nepili,.....problem je v tom ze tie dievcata mali len 14 rokov ...a sex bol nechranneny!!!! je to trestne???
mne aj kamosom je 17 a viac
sex v 14tke....
Pedofil-Úchyl-Hlupák-Porušovateľ zákona ... Teš za na prúsery chlape :D
no chlape.pekne si si to presral.co ta to napadlo davat do 14ročnej.
nezakonne a nechutne
sexuju sry
ma pravdu od new zakona je to od 14 rokov. takze neije to tresne ale hlavne sa s tym nikomu nechval. a sex s mladymi nieje dobra vec.. mozes jej ublizit viac ako si myslis, a jedna slecna tu pisala mala pravdu dnes chcu mlade dievcata ukazat ake su caje ze piju a seksuju
podla noveho zakona je pohlavny styk povoleny od 14tich
Ono vdaka internetu deti dospievaju rychle, ale ja osobne neverim, ze taketo temy otvaraju skutocne 12 rocne deti. Hocijaky neregistrovany uchylak moze otvorit temu a bavit sa na tom ako sa tam ludi hadaju/pohorsuju... Admini by to mali nejak filtrovat a banovat.
a hlavne by sa mala vyucovat Sexuologia na ZS uz od piateho rocnika..a hlavne nasledky a vsetko spojene so sexom, lebo cloveku sa zastavuje rozum ked to tu citam... nehovorim ze ja som sa este v 12nastich hrala s barbinami , ale fakt som vela tusenia o sexe nemala...a chut na neho vobec..tak nechapem ako moze 12rocna soplana napisat ze je na nieco take pripravena(v inej teme to totiz jedna soplana opisuje)...
v dnesnej dobe sa nebrania a nexrania aj 12tky..
deti nemaju rozum...
neobvinovala byx z toho tyx xalanov, ako to tu podaktori robite..
tie dievcatka su hlupe a snazia sa asi jedna nad druhu povysovat, ktora je viac dospela,ci co...
proste.. tie holky by sa mali dat liecit
Gomez to mas tak, kde neni zalobca neni ani spor, mozes ich ty stihat ked ona povie ze nevie s kym to ma a ze ju nikto nezneuziva...