Podpazušie zdurenina

Nanonym

Viete čo ja som to mávala ale o dosť menšie nemali skoro ani 1cm a doktorka povedala že je to od holenia popazusie je veľmi citlivé miesto a malo by sa holiť opatrne a zhora dole nie naopak ale jeden krát som to mala veľké ako vy možno trošku menšie a mme sa od toho zapálil dokonca aj prsník a dostala som aj chrípku boli to lymfatické. Takže bežte radšej k doktorovi :) držím palce

Pag

Inak, som rád, že je všetko v poriadku, že sú zemiaky v riadku, a aj bude: ja nebudem pracovať! No, to dúfam:-) I am holier than you and I am more than you:-) Tak sa majte a bon soir!!!

Pag

Ak je tá zdurenina bolestivá (stále), tak je to ešte dobré, ale ak nebolí, tak okamžite treba vyhľadať lekára. Ja som mal posledne niečo podobné, pomohla mi moja kamoška, môj psík, ktorý mi tú ranu, resp. zd. párkrát olízala a dalo sa to do poriadku, ale nakoľko ty psíka nemáš, tak treba ísť k lekárovi. Bude to musieť pravdepod. rozrezať, aby sa rana otvorila a tak sa mohla zahojiť.

nicollette12

Tak toto treba ist hned zajtra riesit k lekarovi.. to si ako preco neriesila skor? Nechapem ludi co im je uplne ukradnute ich zdravie a potom ked sa uz nieco stane tak bezia na poslednu chvilu k lekarovi.....

pomocnica

Choď k doktorovi, OKAMŽITE! Známa používala nejakú guličku či sprej pod pazuchy dlhodobo a museli jej také ale o veľa menšie hrčky vyrezávať...nevieš čo to môže byť, tak bež k doktorovi!

Veľa šťastia!