Prosím názor žien. Čo sa píše chlapcom keď dievča ho chce získať? Čo nepísať aby sa nezľakol a nezutekal? Pripravovali ste toho svojho na to?
Čo napísať?
TutanchámonxD 30.03.2018 14:11:53
Krásne si to napísal, ďakujem! Písať mu nakoniec nebudem ale mu to poviem!
Melisina no ty budeš jedna z tých čo to má v hlave v poriadku a uvažuješ správne. Ak ti ide o toho chlapca a chceš mu napísať, tak to rozhodne sprav. Nebuď ako zvyšok žien, ktoré čakajú na svojho "princa" aj keby mali čakať do 30tky.
Normálne napíš a je. ;)
Ale trt. To je blbosť. Žena akože má čakať ako stĺp či čo?
Tak ženy ti len ťažko poradia, keďže ženy nikdy nepíšu prvé o tom si nevedela ? :) Oni čakajú, že ich osloví chlap a spraví prvý krok ako je to stále. Takže radu od ženy čo napísať chlapovi asi nedostaneš. Budeš musieť natrafiť na ženu, ktorá nemá problém napísať chlapovi ako prvá. Takú ale len tak ľahko nenájdeš.
Čo písať, prípadne nepísať do listu? Prosím raďte.
verbena, tak ty si dobre zastaralá stará dievka. Ty určite ešte doteraz čakáš na niekoho, kto ťa prvý osloví, pretože si namyslená s hore nosom a bolo by pre teba úplne pod úroveň napísať ako prvá chlapovi.
To ako keby som videl tie pokecové "pi.ky" čo žobrú na ploche o RP ale keď im napíšem, že keď chcú popísať prečo nenapíšu prvé, tak dostanem vždy rovnakú odpoveď. "Ja nikdy nepíšem ako prvá". Vy ste jednoducho všetky do jednej komplet na tie vaše sprostučké hlavy.
Všetky ste pozerali v dectve tie pridr...é rozprávky, kde princ prišiel za princeznou a bojoval o ňu až kým ju nezískal. Všetky sa cítite ako princezné, ktoré nemusia nič a čakajú kým sa im chlapi ponúknu.
Normálna baba či ženská nemá žiadny problém napísať chlapovi o ktorého má záujem, pretože to má všetko v poriadku v hlave a nemusí sa hrať na namyslenú ropuchhu.
A preto je verbena v 28 rokoch sama, bezdetná mrzutá stará diefka. Je rok 2018, kľudne mu napíš...
verbena presne tento typ bab nikdy nechcem.. vypočítava hned od začiatku vztahu.. žiadna uprimnosť.. a rovnocennosť... čo takto trošku vlastnej snahy, či tebe sa páči ked ti je venovana všetka pozornosť a ty si ako královná ? Som rád že su aj ine baby :)
Žena chce emancipáciu, tak nech sa snaží aj ona. ;-)