ahojte vzdy som bol normalny chlapec ktori mal straasne rad dievcata , tak osm rad chodil na net ,pisal z nimi daval stretnutia..... ale pri kazdej ked som sa priznal ze mam rakovinu tak ma hend nechala :/ pomaly som to zacal s dievcatamio vzdavat ....az raz nastal den 15december2006 a napisalo mi jedno dievca ze ci jej nechcem pomoct z matematikou ze ma o to moooc prosi ja som neodolal a pomohol som jej lenze z tejto jendej pomoci ich bolo viac, po mesiaci sme si poslalai fotky ale na stretnutie som uz nemal odvahuu hoci ona ho chcela aj napriek mojej chorobe. ZO stretka nebolo nic, az raz 15feebruara 2007 som ako vzdy cestoval zžo skoly busom bol dost preplneny a nadomnou stalo akesi dievca vtedy som ju nevnimal poriadne ale na dalsej zakrute som si ju musel vsimnut pretoze mi spadla rovno do narucia ja som saneodvazil na nic ine len sa jej spytat ako sa vola a hend som pochopil ze je to moje dievcatko z internetu silno som ju objal ..... a v dusi osm si lsubil ze uz nikdy zsa nou nepojdem nikdy je nevyhldam ale pochopil som ze to nebude spravne a tak som za nou zacal chodit do skoly, domov prosot boli sme spolu kazdu volnu xchvilu,.... ttoto dievca ma podrzalo aj v v tych najhorsich casoch v kazdom trapeni... v den ked nastal pol rok od nasej prvej spravy musel som odist co ciech na brigadu...pocas brigady islo vsetko po starom pisali sme si kazdy den ked sme mohli az raz som ju na internete nevidel dva dni,,,,...28.junatohto roku mi prisla do ciech ta najhorsia SMS od kamarata: "Vrat sa co najskor domov Janka je po autohavarii nevyzera to dobre!" v den som myslel ze sa zblaznim jednemu panovi dodnes neviem komu som v ten den dal 6000SK za jeden pbycajny listok na vlak a upaloval somza jej rodinou pri rozhovore z jej mamou som myslel ze sa zblaznim pri slovach ze mojee dievcatko je v kome sa mi zrutil takemr cely svet :( strasne som chccel ist za nou, vidiet lenze lekari mi to dodnes nechcu dovlit a ja mam pocit ze sa z toho zblaznim :(
MOja laska mi pomohla, ja jej pomoct nemzoem
libusko naber odvahzu uvidis pomoze to aj jej aj tebe
myslim, ze je normalne, ze sa toho bojis. ale uz si urobil jeden krok, verim, ze urobis aj ten dalsi. :)
libuskko prekonaj sa a chod za nou, budes musiet byt silny, ale ona ta potrebuje. Pomohla ti, pomoz teraz ty jej. Ak ju lubis, bude to ok. Ver mi. Zozbieraj vsetky sily a hlavne bud pri nej. To jej pomoze.
ahojte som tu zasa...podarilo sa mi vybavit ist za nou ale tak som sa bal ze som to radsej vzdal a teraz ma to asi zvnutra zozerie
a este cosi-tvoj nazov temy!
Moja laska mi pomohla a ja jej pomoct nemozem! Mozes-tym ze budes pri nej!Ona ti pomohla tak pomoz aj ty jej!!
libuskko chapem ta,ze sa toho bojis,nebola som schopna prvy tyzden tam ist a vidiet ho,kazdy ma nutil,chod..proste som nemohla a potom ani neviem ako,nastal zlom, sedela som na chodbe na zemi a plakala a potom som si zrazu uvedomila,ze ak mam tuto sancu byt pri nom,tak ju musim vyuzit,chcem byt pri nom,pretoze co ak... tolko veci som mu chcela este povedat a mam moznost a od vtedy som tam bola kazdy bozi den,drzala ho za ruku a rozpravala aj take blbosti, proste cokolvek a viem,ze to citil ze som tam bola,silno ma drzal za ruku a ked som uz musela odist, nechel pustit.A preto aj ty,mas sancu byt s nou,poloz si otazku- urcite by chcela aby si bol pri nej!Mozes si to vycitat,ze si jej nestihol povedat tolko veci..Mnohi ludia tuto moznost nedostanu, mnohi umru nahle a my im uz nestihneme povedat ako ich milujeme a co pre nas znamenaju- ty tu moznost mas! Nevyhovaraj sa- bud s nou byt chces alebo nechces a neda sa byt s nou preto alebo preto tak to su len keci a vyhovorky,nic by ma nezastavilo byt pri milovanej osobe,ked ma potrebuje!!!! To je totiz laska, nie iba v dobrom ale aj v zlom, v tych tazkych chvilach!!!Tak tu nesed,nelutuj sa,aky je k tebe zivot kruty ale padaj za nou!!! sorry mozno tvrde,ale ak ju tak milujes je to aj pre tvoje dobro , tie vycitky ta potom zabiju.
vies, ako je ten slogan:
ked ju milujes, nie je co riesit. :)
urob vsetko, aby si sa k nej dostal, myslim, ze ostatni ti dali dobre rady, ako postupovat.
drzim palce
viem si predstavit ze mas z toho strach ale neboj bude v poriadku, len sa nezlzo na lopatky pred nou!!!a potom napis dovod preco je vlastne vkome
ja by som ju straasne a moc chcel vidiet no ale aj sa toho bojim
Tak taky smutny pribeh som uz davno nepocula. Poviem ti asi to co ti povedali aj ostatni, chod za jej rodicmi, a chod na navstevu s nimi, ziadny lekar na svete ti tu navstevu zakazat nemoze, ale skus ist s rodicmi. Je pravda, ze budes musiet nabrat velmi vela sily, lebo Janka je sice v kome, ale urcite vnima co sa okolo nej deje. Ver mi! Potrebuje aby ste sa s nou rozpravali, akoby vnimala, akoby bola pri sebe. Kazdy clovek ktory je v kome to vnima. Pritiahni ju tymto sposobom naspat. Pevne verim tomu, ze sa z toho dostane, len jej musis pomoct tym, ze budes teraz ty silny aj za nu. Rozpravaj, a rozpravaj sa s nou. Ona bude citit ze ju niekto vola z vonkajsieho sveta, ver mi. Aj ked sa budu ludia na teba pozerat ci ti nepreskocilo, kasli na ludi, je vseobecne zname ze v takychto stavoch treba s osobou ktora je v kome rozpravat. Drzim ti palce, a nestracaj nadej, pozbieraj sa a pomoz jej........Uvidis, dokazes to.Vela vela vela stastia!!!!!!