Dobry den, chcela by som sa opytat (nielen) zenskej casti na radu:
Mam kamarata, s ktorym sa vidime parkrat do roka, pracujem v inom meste, sem tam chodim domov z rodinou. Naposledy, ked sme sa videli v meste na kave, mi lichotil (ako vzdy) a pri rozlucke mi povedal, ze ho neskutocne telesne pritahujem a ze najblizsie by sme mohli spravit si pekny vecer.
Priznam sa vrta mi to hlavou. Obaja sme nezadani. Pritahuje ma. Ako by ste to riesili vy? Ja osobne sa priklanam jeho napadu.
Kamarat
Pokiaľ ti to nevadí, že sa vyspíš len s kamarátom tak do toho. no premysli si to poriadne aby si potom nebola sklamaná
ja by som do toho neisla..zamilujes sa on ta potom necha a si v prdeli... radsej si hladaj niekoho na dlhodoby vztah..ludia co ziju ako tvoj kamarat su na stare kolena sami a potom si trieskaju hlavu ze pre..... zivot ale nic nevybudovali...
Povedal to jemne a zrozumiteľne. Čaká čí si pochopila. Ak nie najde inú. Tebe bude trochu trvať, pokiaľ to prejde z hlavy trochu nižšie. Hi. Ale je to na spadnutie.
A duchovne a povahovo ho nepritahujes hej? Len telesne..
tak premyslaj o co mu ide...
Ponúkol ti ku kamarátstvu aj benefit, čo je - podľa mňa - veľmi prijateľná forma pre tých/tie, ktorí z určitých dôvodov nechcú byť vo vzťahu. Lebo nezadaná žena nerovná sa mníška. Len je otázka, že ak skončí benefit z jednej alebo druhej strany, či ostanete kamaráti aj naďalej. Lebo niekedy je škoda prísť o kamaráta kvôli sexu..
A v čom je problém? Keď ti chceš aj ty aj on a nechcete sa viac viazať a viete ti hned od začiatku tak by v tom nemal byť problém. Myslím že to cítite rovnako. Len si daj pozor aby si sa doňho moc nezaujala keď píšeš že sa vidíte len pár krát do roka. Aby si nečakala niečo viac než z toho môže byť a zbytočne si sama sebe neublížila.
je to jednoduché, chlapec sa priamo vyjadril
"priťahuješ ma telesne" a mohli by sme si urobiť pekny večer.."
to znamená že chlapec si chce zat*r*kať, chce si poznačiť dalšiu kundu do diaru, ktoru pretiahol... lebo v jeho meste už asi všetky kur*y mu nohy roztiahli,..
je na tebe či budeš dalšia..
Smutné keď internet vládne až tak, že už aj pozvanie na rande je nutné najskôr prediskutovať s cudzími ľuďmi na fóre.
Mne tam síce nevonia to prílišné zdôraznenie "priťahuješ ma telesne"(evokuje mi to čistú sexualitu), ale za jedno rande a bližšie spoznanie človek nič nedá...
Ak si nezadana tak ako pises, tak v tom nevidim problem ked s jeho navrhom suhlasis... ale najprv si zisti ako to bolo myslene, ci za ucelom jednorazovo, alebo by chcel nieco viac, aby si potom nebola sklamana, z toho, ze bud sa na teba naviazal, co nechces, alebo to bolo len tak a ty si pritom chcela nieco viac.... ak ma rozumies....