prve rande

JEyr

Ahoj, myslim si ze je to uplne jedno ci je to vecer alebo cez den. Ja osobne som zazila oboje s byvalim sme sda prvy krat stretli cez den a s terajsim partnerom vecer respktive vnoci lebo sme inokedy nemali cas. Takze to asi zaklezi na tom kedy mate obaja cas :)

neodporucam

presne pre to večer chce, ako som písala nižšie...
pokial je chlapec slušný a nemá čo skrývať prečo večer???
lebo ta chce odviezť niekam na polnu cestu a pretiahnut ta..preto..

a_dr1a

pytamSA, nikdy sa nedaj dotlacit do toho, co nechces, nepaci sa ti, alebo ti tvoj rozum logika intuicia tusak ai hovoria jasne NIE. A ak si mu uz vysvetlila tieto svoje dovody - ze je to vase prve stretnutie, nemas vecer ani spoje domov, plus obavy a dovody o svoju bezpecnost ai, a on napriek tomuto vsetkemu na teba stale tlaci, tak kasli nanho. Lebo kazdy normalny muz by predsa uz len z gentlemanstva gavalierstva akceptoval a respektoval tvoje rozhodnutie a volbu ako zeny, dievcata. Netusim aky mas vek. Dalej, ty si nemozes byt nikdy ista, ci je na druhej strane monitora ten clovek, kto sa ti aj v skutocnosti prezentuje ci uz cez fotky pismenka, ci aky rod pouziva pri pisani ai. Moze to byt kludne niekto, kto ta chce len vyuzit zneuzit, ci takto namotava vsetky a kupci s bielym masom ai. Proste ostrazitosti nikdy nie je dost a to ja sa v mojom zivote casto stretavam akoze s "cudzimi" ludmi) Takze si zvol den, maximalne podvecer - no u teba radsej ten den, dalej verejne priestranstvo miesto, nieco, kde je vzdy co najviac ludi. Cize vzdy rusne centra, restiky kaviarne pizzerky nakupne centra ai. Ziadne okrajove stvrte, neobyvane priestranstva, vypadovky, parky voda les ai. Asi ti to pisem dostatocne zrozumitelne)) a ak dotycny nebude chciet a suhlasit, zablokuj nekontaktuj a dalej ho uz neries

pytamSA

sa pytam preto, lebo si s jednym chlapom pisem cez net uz dlhsie doteraz sme sa nestretli.. ja vecer moc nechcem lebo potom sa moc nemam ako dostat domov (jedine taxik).. ale on stale len vecer chce.. tak nechapem preco

neodporucam

z bezpečnostnych dovodou a z dovodu samých magorov, uchylov, je najlepsie hlavne medzi ludmi...

NIKDY! nesadnuť niekomu cudziemu do auta večer, ani cez den...
stretnuť sa niekde medzi ludmi v restike, cukrarni, pizzerke...

Majorna

Za dňa. A pri ľuďoch. Pretože keby sa niečo stalo tak sú tam ľudia, resp. nestane sa nič zlé ak tam budú aj iný.