Ahojte baby, chcem sa opytat ci niektora z vas chodila von s chalanom (28 r.), ktory bol zadany. Tvrdi, ze s priatelkou to maju komplikovane, vela sa hadaju a uz to vraj nie je ono. Je mi s nim fajn, beriem to ako flirt, nevylucujem do buducnosti vsak nic vaznejsie - aj som mu to povedala. Verit alebo neverit, ze to maju komplikovane? Ako to zistit? Dakujem.
Baby, poradte
každý zadaný a ženatý tvrdí to isté...
vieš zlatík "ked suka nechce pes neskočí"
otázka znie že keby si ty bola tá jeho frajerka a tvoj frajer by sa vláčil s kurvami a tvrdil by im ze vas vztah nefunguje... a bla bla...
tak by si mala radosť že?
zapamätaj si že karma je zdarma... a ona ti to vráti...
najdeš si muža ktoreho budeš lubiť, budeš s nim decko čakať a on ta bude podvadzať s kurvami a každy o tom bude vedieť, tvoje kamosky ho budu vidieť oblizovat sa po baroch s inymi, uplne okato...
vtedy si spomen ako si ty nohy roztahovala zadanemu...
Tiež som tak jednému skočila na to, že priateľku už nemiluje, chce sa s ňou rozísť, no a keď ma dostal do postele viac sa mi neozval. Nedávno som sa dozvedela že ti dvaja sa idú tento rok brať :D Je mi ľúto tej jeho priateľky, že mu tak verí a myslí si aký je jej priateľ verny. No a otvorilo mi to oči, akí sú muži klamári. Viem že nie všetci, ale som uz opatrnejšia..
Nech je to akokoľvek komplikované stále je snou....asi kôli niečomu inak by spolu neboli. So zadaným si nič nezacinaj už len kôli nej. Predstav si to ty ako by ti bolo na jej mieste kebyže ti chlap bhq za inou. A aj keď sa snou rozíde a budete nakoniec spolu ako vieš že ti poza chrbát nebude robiť to isté čo robí svojej terajšej priateľke?
Ak je to s ňou také ako ti opisuje tak čo sa s ňou nerozíde? Ale podvádza ju s tebou? Nieje to náhodou tým že chce trtkať teba aj ju? Že mu jedna nestačí a chce aj inú? Niesi tak trochu naivná? Ak si s ňou už tak nerozumie načo zostáva s ňou vo vzťahu? Nech sa rozíde a začne s tebou vzťah, veď na dvoch stoličkách sa sedieť nedá!!!
Spýtaj sa sama seba či ti to stojí zato že ju vytrtkáva v noci a teba cez deň alebo naopak.Že jeho jazyk aj penis sa delí o teba s inou.
A ešte jedna otázka... tebe nevadí že má priateľku? Že je v vzťahu?
Vieš veľa mužov ženám oblbuje rozum aj srdce sladkými rečami ako ich milujú a tu druhú nie, a blablablabla.... a tie naivky im to všetko zhltnú aj s navyjakom...
Ak problémy nastanú vo vašom vzťahu, a to ti garantujem, že nastanú, čo myslíš, že urobí? To isté, čo teraz!
Už sa pohybuješ na zakázanom území, tak dávaj pozor, aby si na to nedoplatila!
Spytaj sa jeho priatelky a uvidis.
Bez ohľadu na to, či sú spolu šťastní alebo nie, som toho názoru, že nie je vhodné sa miešať do cudzích vecí. Ako kamarátka (skutočne kamarátka!) ok, ale bez nejakých nádejí, že z toho bude niečo viac... A ak chce niečo viac? Nech sa páči, nech sa rozíde - ak teda nie sú šťastní ako tvrdí...
Takže ty chodíš s niekým, kto má vzťah ? Nekomentujem. Je jedno, či vo vzťahu sú alebo nie sú šťastní. Totálne sa mi to hnusí.
A nemala by si mu veriť. Prečo sa s ňou nerozíde, keď nie sú šťastní ?