Ospalosť

Príspevok v téme: Ospalosť
Kiera

Dobrý deň,
Chcem sa Vás opýtať na toniečo, čo by mi mohlo byť a či ste mali tiež s týmto nejaké skúsenosti.
V noci prespím okolo 8-10 hodín, lebo vstávam do školy, ale cez víkend spím normálne 10-15 hodín...... Stále, celé dni sa cítim unavená a keď spím menej ako 9 hodín, musím si ľahnúť do postele aj po škole..... Je to blbé, pretože nezvládam sa sústrediť v škole a ani doma a môj priemer známok začína klesať... takisto keď prídem domov, nezvládam robiť domáce úlohy alebo domáce práce, s ktorými som doteraz nemala problém....Napríklad aj keď spím 14 hodín, som unavená. Neviem, čím to môže byť...Môžete mi poradiť, ako sa mám ospalosti zbaviť?

philips

Kiera, zmeň životný štýl, snaž sa spať stále rovnako, v rovnakých časoch, skús sa premôcť a ísť von na prechádzku. Každopádne bolo by vhodné navštíviť obvodného lekára.

Kiera

Ja vstávam o 8-9... Ale keď večer zaspím o 18:00, lebo už nevládzem? Tak čo mám robiť? Ráno keď vstanem, ako mám ísť behať, keď ledva dôjdem do kuchyni sa napiť? Keď ďalej spím na nohách....

verbena

lebo dlho spíš... treba vstavat v rovnakom case.. akoze cez vikend nemusis tak skoro ako cez tyzden, ALE! ked ides spat o polnoci tak spať do pobedia do 15 je choré.. !
nastav si budík na 8 alebo 9... chod si zabehať..nech sa ti rozprusi krv, hýb sa... lebo ked si pasivna tak jasne ze si unavena...
a pitny rezim ! hned rano po zobudení vypi pohár vody...

Kiera

Nie, nebola som u doktorky, nepriberám ani nechudnem, takisto nemám hnačku ani zápachu a trvá to cca 3 týždne