Napíšte meno hercov/herečiek, ktorí sa vám najviac páčia. Na národnosti nezáleží.
Aký sa vám páči ?
Ked si tak pospominam tak sa mi pacia napr. slovensky Jan Kolenik, Adam Bardy, Brad Pitt, Channing Tatum, Cagatay Ulusoy, Ian Somerhalder, Zac Efron, Dwayn Johnson, Kostja Ullmann ... je vela sexy hercov. Ale mne sa celkovo paci hlavne ked ma chlap vyrazne licne kosti a jamky v licach to je uplne top!
Danny D ♥️
ani vám po pravde neviem povedať, lebo zväčša sú to tie vedľajšie postavy, takže herci, ktorých mená ani nepoznám :D
Pre mňa je pekný napr. u nás dosť neznámy herec Francesco Arca, ale keď mne sa jednoducho najviac páči Bodie a Doyle z Profesionálov.
Mne sa páčia sestry Olsenové tie anorektické výjavy z Holého údu, teda z Hollywoodu. Pasoval by som k nim.
Je ich vela, tak muzov ako i zien) Ale taka moja srdcovka je asi Keanu Reeves)
Arielle Kebbel, hlavne ako hrala v prci prci, neskutočne krásna v tom filme :) Prirodzena krasa
D´arcy zo Smahing Pumpkins má veľmi príjemnú charizmu a nemusí sa ani pretvarovať:-)
Uch ale to som myslela hlavne vzhľad. :D
Tak ako hrajú, tak to určite Robert De Niro(úžasná charizma tiež a štýl a všetko...), Morgan Freeman, atď....Aj tí skôr spomínaní sú super herci. Taký Johnny(2-n) Depp...
Ja vôbec neviem, ja nepoznám ani jedného. Z rozprávky Oggi a švágy, tak ten tučný je taký sympaťák, ale ani jeho nepoznám po mene.