Zdravim, v poslednom case mam velmi narocne obdobie. Okrem smrti v rodine som po rozchode priblizne tristvrte roka, ktore inicioval moj priatel. Absolutne sa neviem z toho spamatat, mam pocit, ze tam je nieco nevypovedane a neberiem to ako koniec z mojej strany. Kazdy den kvoli tomu placem, neviem v noci spavat, som nervozna, byva mi zle od zaludka a citim tazobu na hrudi. Ked zaspim, casto sa mi o nom v noci sniva. Byvam sama v zahranici od septembera minuleho roka, studujem tu, ale nemam ziadne kamaratky tu, ani doma. To je dalsi problem, ktory len umocnuje moj pocit samoty. Mam pocit, ze sa nedokazem na nikoho spolahnut, ze kamaratske vztahy su povrchne. Okrem skoly nechodim nikam do spolocnosti, nemam na to silu, energiu sa premahat, ani nie som zrovna taky typ. Mam radsej skor komornejsiu spolocnost. Som strasne vycerpana zo zivota. Bola som uz u 2 psychologov, ale vobec mi to nepomohlo. Dostala som od nich iba odpovede typu, ze ja sama mam zmenit svoje myslenie a byt pozitivna. Co je sice pravda, ale ked ja sama nevladzem a neviem co dalej, tak ako to mam dosiahnut? Neviem ako z toho von, nie som vnutorne zmierena s rozchodom a dokonca sa ani nechcem cez to preniest, hoci ma to nici. Najradsej by som sla za nim (tiez byva v zahranici) hned ako budem mat po skole. Len sa bojim, ze ked ma odmietne, budem na tom este horsie ako teraz. Neviem, co mam robit, mam v sebe zmatok. Najradsej by som bojovala o zachranu vztahu, ale bojim sa, ze mozem dopadnut este horsie.
Ako dalej? Nevladzem
Trosku mi logicky nejde dokopy, ze je niekto chorobne ziarlivy a zablokoval si ta. Dovod rozchodu bola jeho ziarlivost a ty mu vypisujes?
zlatinko, chorobna ziarlivosť je zlá!! od takeho sa drž čo najdalej... a kedze ta zablokoval ma na to dovod..
tak PREBOHA !! maj nejaku hrdosť a nebud ako nejaka rohožka a nevnucuj sa chlapovi ked ta nechce... !
ži si svoj život šťastne bez neho.. najdi si šťastie v niečom inom.. resp. radosť..
zmenaJeDobra : V kontakte, bohuzial, nie sme, nakolko si ma blokol. Dovodom rozchodu bola jeho ziarlivost. A hoci inicioval rozchod on, tiez mu to bolo luto a plakal. Od jeho znameho viem, ze nie je momentalne stastny, no neviem nic blizsie, ci som je to kvoli mne, alebo je v tom nieco ine. Velmi ma to trapi a chcela by som nieco spravit, no netusim co, aby som to este viac nahodou nepokazila.
Verca_021
no moja nechcem ti brať nádeje a ilúzie, lebo to je niečo čo sa cíti jednoduchšie ako prijatie konca a realita...ale predsa
Prečo sa s tebou rozišiel ? Ste v kontakte ? Ozve sa občas ?
Ty si myslíš, že cez prázdniny ťa príjme a budete spolu ?
Napadlo ťa už, že on na teba nemyslí? neuvažuje o tebe, možno má už niekoho iného a ty sa trápiš, zatiaľ čo on si užíva a je spokojný so životom ...
Píšem ti to preto, lebo ja som bola takto naivná... A nevedela som pochopiť, že to, že ja ho šialene milujem, neznamená, že aj on to tak musí cítiť... Toľko krát som mu dávala šance, zahodila svoju hrdosť, revala hodiny a hodiny ...a k čomu to bolo dobré ?
To, že by si kôli nemu spravila hocičo to chlap vycíti a odrádza ho to...
To čo priťahuje všetkých je keď vidia, že si šťastná aj sama so sebou ... a na bývalých to platí dvojnásobne :D
Aj ten môj EX akonáhle vidí, že som šťastná užaj sa ozýva skúša aby mi to zničil ...
zmenaJeDobra : Ano, mam stale nadej, ze budeme spolu, ze toto je len taka pauza pocas ktorej nie sme v kontakte a ze ked za nim v lete pridem, tak sa to nejako urovna. Chcem v to verit, no na druhej strane ma chyta zufalstvo, ked si pomyslim, ze on to nemusi vnimat tak isto. Ja mam pocit, ze by som spravila snad cokolvek.
Vsetkych ostatneho pohlavia si drzim od tela, vobec nechcem ani pomysliet, ze by som mala mat vztah s niekym inym.
vlož svoju dôveru a starosti do rúk Ježiša Krista.on pozná tvoju situáciu a má riešenie vtedy ked ľudia nevedia poradiť ako daľej pros o jeho pokoj.On nikdy nesklame a nezlyhá.
Matúš 11,28
Poďte ku mne všetci, ktorí sa namáhate a ste preťažení; ja vám dám odpočinúť.
povedz si takto Nie si jediná ani posledná čo takto dopadla. HLAVU HORE! a ideme ďalej predierať sa životom. Ale ved raz musí vyjsť aj slnko! Vykašli sa na neho. Chlapov aj žien je stále viac na zemeguli každým dňom to mi ver.
Neboj Verca to raz prejde a potom stretnes niekoho komu budes robit radost zo zivota a naopak.:)) Mne dost na tento stav pomahalo vela sportu a dokoca som sa naucil meditovat sposobom ze som pol hodinu denne na nic nemyslel. Myslim si ze vdaka tejto kombinacii som to rozchodil bez vedlajsich nasledkov aj ked teraz si dievcata k sebe moc blizko nepustam. Jaj este ma napadlo ze dost mi pomahalo si tu obcas nieco precitat a dokonca sem stale obcas zabludim. Prajem ti krasny vecer.
Ahoj...
Veľmi dobre viem ako sa cítiš, tiež si niečím podobným prechádzam.
Len tomu nie je trištvrte roka ale mesiac. Máš pocit, že je to nevypovedané ? Prečo ? Lebo máš ešte stále nádej, že budete spolu a nechceš pochopiť, že je koniec ?
Poznám ten pocit pripútanosti a zúfalosť, že už nikdy nebude nikto taký ako on, že už sa nezamiluješ a bla bla ...
Po mojom prvom rozchode som sa takto trápila cez dva roky, nevedela som si ani len predstaviť, že niekto iný...
a ajajaaaj koľko ešte takých lások bolo a väčších..
teraz keď sa pozriem spať, nechápem ako som sa mohla tak dlho
mučiť práve kôli tomu človeku , dnes k nemu už neprechovávam žiadnu zlosť, lásku... práveže sme za dobre, občas si napíšeme čo je nové ako kamaráti
Raz zhorí všetko čo zhorieť má
Do nášho života nikdy nebude patriť to čo musíme nasilu držať a trápiť sa kôli tomu ....To je vždy cesta proti sebe ...
Nemusíš sa snažiť byť nasilu šťastná keď to tak necítiš, ale skús prijať možnosť, že raz budeš ...
Do tvojho života nemôže prísť niečo nové pekné keď nemáš uzavreté to staré a niesi s tým vyrovnaná ...
ked si sama zavretá doma tak je jasné ze len premýšlaš nad blbostami, nájdi si brigádu popri skole, v zahraničí s tym problem nie je,... aspon budes v spolocnosti a spolznas novych ludi, skor si najdes aj kamosku, mozno v nejakej kolegyni...