Ahoj,
Je to len chvíľa, čo som sa rozišla s priateľom, náš vzťah trval skoro štyri roky a bol to môj druhý vážny vzťah. Myslím si, že práve som vo fáze hnevu, alebo sa len "radšej" chcem hnevať, lebo smútok je pre mňa bolestivejší. Ani presne neviem, čo chcem povedať... Samozrejme je to bolestivé a snažím sa upokojiť sama tým, že si napríklad opakujem aké horšie veci
sa dejú na svete a to mi pravdepodobne aj trochu pomáha, vlastne už ani neviem. Cítim sa sama a práve teraz by mi možno pomohlo ak by mi sem napísal niekto niečo obyčajné, alebo ak by sa so mnou chcel niekto rozprávať v "súkromí" môže mi na seba nechať kontakt.
Fáza rozchodu
Ahoj..mam za sebou 7 rocny vztah.. kludne napis :) hodime rec. email - adka2510@gmail.com
Kde najdem dobreho terapeuta ktory robi tieto hypnozy? Od mojho rozchodu presli tri roky a ja som stale v riti z toho ....bola som na nom uplne emocionalne zavisla a rozchod mi znicil zivot ...a do teraz sa mi o nom sniva ..nemozem pozerat romanticke filmy lebo mi to pripomenie tu bolest po rozchode a mam totalne nechutenstvo k vztahom ...
Prestan tu uz spamovat so svojou hlupou reklamou. Nikoho tvoje graficke prace nezaujimaju, tu si na zdravi. Tak tahaj do prdele so svojou reklamou v kazdej teme.
Ahoj, nehnevaj sa nesmut a snaž sa naňho nemyslieť rob si veľa programu s kamarátmi, čítaj knihy, maľujem. Rob všetko ale zbytočne sa netráp nad niekým kto za to nestojí premrhala drahocenný čas a lepšie ti nebude.
Kludko, tebe ďakujem za "starostlivosť". ;)
ked chces,napis gone93@azet.sk ,tiez som mala po 4 rokoch rozchod kedysi.sice je to uz 5 rokov od rozchodu,ale spomienky ostavaju ako som to potom prezivala
Ďakujem, ste veľmi milí. :)
Charonka po kazdom dazdi zas vyjde slniecko - toto plati vzdy. Takze hlavu hore - daj si nejaky dobry kupel, zapal si sviecky a zober si tam oblubenu knihu. Uvidis ako sa ti ulavi ;)
Nepomohla by hypnoterapia?
Sarah Trucker - po štyroch rokoch ju opustil partner a ona sa ani 6 mesiacov potom nevedela spamätať. Navštívila preto terapeuta, ktorý ju uviedol aj do hypnózy. Hoci neverila, že práve takáto forma jej môže pomôcť v citovej oblasti, stal sa zázrak. A to už po dvoch sedeniach!
O svojej skúsenosti dokonca napísala knihu, ktorá je dnes bestsellerom.
www.pluska.sk